tisdag 21 februari 2012

Åh vad tröööökigt!


 1. Mina naglar ser ut som skit. Det vet vi redan.
 2. Min naglar ser ut som skit så det bästa jag kan göra är att olja och olja varje dag. Och det blir bra. Men jag kan inte ha något nagellack under ganska lång tid då. Menååååå!*
 3. Jag är så grisfattig så jag kommer nog att behöva gå på ett köpstopp. Menåååååå!**



*Det är ju långfingrarna som är värst, skulle man kunna göra en fyranagelsmanikyr och ba lämna långfingernageln omålad och fortsätta olja enbart den? Alternativt bara måla undre halvan? Sådär halvsnyggt va.

**Alltså, jag sparar ju till världens bästa grej: skärmflygningscertifikatet. Men ändå. Plus att jag har sedan länge bestämt att jag ska få beställa från Hungerspelenkollektionen från nailsupplies, men den beställningen blir den enda.

4 kommentarer:

 1. Så tråkigt när naglarna blir sådär, min har också börjat skiva sig nu senaste tiden men tror det beror på den remover jag använt så har bytt sådan så får vi se om det hjälper.

  Sv. Vad roligt att du är med och tävlar om locktången, lycka till.=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mm, det är himla tråkigt. Får se om oljningen hjälper, jag tror det. Tycker redan att de ser finare ut, men det kanske är psykosomatiskt ;)

   Ja, jag hoppas verkligen på locktången. Det vore verkligen ett lyft för mig. Mitt hår är inte min prioritering, ett nytt verktyg skulle göra det roligt igen.

   Hoppas du kommer tillrätta med removern!

   Radera
 2. Är nyfiken på vad du använder för nagelolja om du inte kan måla naglarna en lång tid efter appliceringen?

  Mitt tips är nageloljan "Scratch Nail Food" som är min personliga favorit. Tyvärr har jag just nu köpstopp så jag har inte råd att shoppa en ny flaska.

  Den kan användas innan du applicerar ett nagellack. Låt nageloljan sjunka in efter du har masserat in den och torka sedan av nageln noga, sedan är det bara att måla naglarna. :)

  Testar just nu en från Depends exklusiva nagelvårdsserie, men är inte redo att berätta mer om den ännu, hittills verkar den dock lovande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag använder också Nail food. Rådet jag har fått från flera ställen är dock att det ska oljas minst två gånger om dagen och VARJE dag. Vilket ju blir lite svårt om den är lackad, då det ska oljas över hela bädden/plattan.

   Jag har även tidigare oljat innan lackning, men det räcker ju uppenbarligen inte, så jag försöker mig på det här mer hängivna oljandet :)

   Alltid spännande med nya serier, ska bli kul att höra vad du tycker sen!

   Hoppas det gick "bra" på din USA-resa.
   Kram

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!