söndag 28 oktober 2012

Too good not to blog about!

Mjo, här ekar det tomt, det må jag säga. What can I say, jag är fortfarande en lacknörd av rang och springer runt med alldeles för många olika lackningar i veckan och lägger alldeles för mycket matpengar på nagellack, samt dreglar över julkollektionerna. Hallå Essie liksom.... Inspirationen att sätta sig ner och skriva om det har däremot helt enkelt inte funnits där.

MEN, det här var bara för bra för att inte blogga om. Välkommen hem till mamma säger jag till The Man With The Golden Gun från OPI. Alltså HUR lyxigt ÄR det inte att springa runt med 18 k guld på naglarna? Helt fantastiskt lyxigt ska jag säga er. Jag älskar det!

Jag valde att lägga mina guldflagor ovanpå Lincoln Park After Dark från samma märke. Ett mörkt auberginefärgat cremelack.

Min fina vän Carina langade detta underbara lack till mig när hon reste till USA. Jag beställde också Live And Let Die från samma Bond-kollektion. Sedan hade denna underbara människa även tagit fasta på att jag önskade mig Too Faceds uuuunderbara palett Shadow Bon Bons som jag fick i kombinerad födelsedagspresent och julklapp! Paletten är ljuvlig. LJUVLIG I tell ya! Jag rekommenderar er genast att skaffa en vän som Carina! :)
Med på bilden är också Benefits fantastiska bronzer som jag inhandlade på Sephoras invigningsdag. Jag köpte den framförallt till sculptning och den fungerar underbart till det.

Mycket bra input i beauty-förråden!


10 kommentarer:

 1. Åh så vackert! :) har ett liknande från CND men det är inte äkta guld :) åh paletten ser helt otroligt fin ut den med :) swatches önskas :)

  http://beautybylinda.blogspot.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vackert indeed!
   Så trevligt med önskemål! Vi får väl se om Sveriges lataste bloggare får till några swatches :)

   Radera
 2. Herregud så fint :D Har hört talas om detta lack men tror knappast det kommer att säljas här i Finland... speciellt inte i lilla Vasa där jag bor ;)
  Paletten ser underbar ut den också... har sett x-antal videon på youtube där de visat paletten och den är helt klart en pärla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det fint? Du kan ju alltid beställa det på nätet? Finns nog lite varstans, om inte annat så på ebay.
   Du, paletten ÄR fantastisk, inte bara är den fin, skuggorna flyttar inte på sig en millimeter! De sitter som berg och finishen är underbar, blandade skimmer, matta och glitterskuggor. Mums!

   Jag har faktiskt varit i Vasa. För tusen år sedan, men ändå. Heter det Björneborg också?

   Radera
 3. Har du guldlacket!!!??? Ååå så underbart snyggt det är! Paletten är också fantastisk, o jag förbannar det faktum att jag inte kunde gå på Sephoras Grand Opening (jäkla lantis) för jag vill ha såååå mycket därifrån. behöver egentligen inte ett dugg, men det hör inte hit. Mkt fina inköp har du gjort iaf- grattis på dig, din lilla lövbiff :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackåtack. Jag är själv myyycket nöjd! Vet du att jag typ lipade en skvätt när ja stod framför Benefit-disken? Lite vid Make Up Forever också...

   Radera
 4. Jag dör lite här i soffan! Herregud så fint guldet är på! Och paletten! Åh! Visa gärna mer av båda om du orkar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart när folk verkligen förstår, på riktigt. Jag dör också lite.

   Radera
 5. Guldlacket är så jäkla snyggt! Väntar på att få hem min egen flaska ( får den tydligen på tisdag) och kan knappt bärga mig. Vill prova den nu. Paletten ser också underbar ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaaa det är underbart. Så fint att du också har ett på väg hem!

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!