onsdag 2 maj 2012

Beställning från Sleek

Jag har dragit på det länge men äntligen gjorde jag en beställning hos Sleek. Jag klickade hem Acid-paletten, en ögonprimerpalett, duokrämskuggan molten metal i guld och nagellacket Florida.

Acid I-Divine Palette

I-Divine Primer Palette

Molten Metal, Gold Leaf & Pewter


Nailed, Florida
Färgerna i Acid-paletten är verkligen helt sanslöst pigmenterade. Otroliga! Jag kunde inte hålla mig från att slaska på mig en massa färger på en gång. Nedan är två helrisiga fotografier på detta.
Efter en halvtimme började det dock svida väldigt mycket på ögonlocken. Ganska ordentligt faktiskt så jag tvättade av allt ganska snabbt. Är det någon mer som upplevt det här med Sleeks produkter? Betyder det här verkligen att jag inte kan använda de här fantastiska skuggorna? Bu. Hu.
8 kommentarer:

 1. Nämen, svider det?
  Nej jag har i alla fall inte märkt av det, har dock inte Acid-paletten.
  Ifall du inte tål dem, kan jag ta hand om allt åt dig! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja du får kolla förbi om ett tag och fråga igen! För är det så att de fortsätter att svida då kan jag ju faktiskt inte använda dem... Då är det ju bättre om någon annan får användning för dem! Du kanske har något du kan/vill bli av med istället :)

   Radera
 2. Vilken härlig beställning! Hoppas att de inte svider framöver!

  SvaraRadera
 3. Jag har inte känt av att den svider. Det låter väldigt skumt.
  Använde du primerpaletten som underlag? Det kanske är det.
  Annars kanske det är någon av ingredienserna du är känslig mot.
  Hur som så är det väldigt tråkigt eftersom Acid är så fruktansvärt fin :)
  Dom blåa skuggorna är verkligen helt sjuka :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej jag hade inte primerpaletten under. Bara skuggorna. Jag ska testa igen med ordentligt av min vanliga ögonskuggsprimer under. Kanske kan den skydda mer. Jag måste verkligen testa olika varianter för det vore vedervärdigt synd om jag inte kunde använda dem. Och ja, de blåa är sanslösa! Jag tyckte också att det var häftigt att många av skuggorna var matta. Jag blev lite förvånad, det är inte ofta så starka färger kommer i matt finish!

   Radera
 4. ÅH är så sugen på att göra en beställning från sleek. Brukar du reagera på produkter? Är själv rätt känslig och skulle vara trist om man gjorde en beställning och sen inte kan använda produkterna..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag brukar aldrig reagera på någonting, så jag blev väldigt förvånad när det blev såhär. Jag testade igen igår och då kände jag ingenting alls. Kanske var huden väldigt trött förra gången jag testade. Den här gången var jag extra noga med att lägga på primer också. Plus att jag la inte på skuggorna lika tjockt. Jag ska testa mig fram och se om det bara var en tillfällighet med svidet.
   Med tanke på att priset är så lågt så tycker jag nog att du vågar testa! Jag har inte läst om någon annan som reagerat på Sleek faktiskt. Se till att testa med primer och/eller foundation under så tror jag inte att det är några problem!

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!