onsdag 30 maj 2012

Glossybox Maj


GLOSSYBOX Brush
Kul att de kommer med egna produkter! Däremot så känns den inte som en borste jag skulle ha valt själv. Den är alldeles för sträv och gles. Bra att ha reserv dock.

BM BEAUTY Blusher Velvet Dawn
En inte helt tokig nyans. Lite gammelrosalila (ser väldigt lila ut på bilden) med metallicstänk. Har emellertid en som är väldigt lik. Ska se om jag inte kan byta till någons Peachy Glow :)

MSCHIC Pure Lip Liner Nejked
Jag har faktiskt saknat en nude läppenna! (även om den här kanske var i brunaste laget)

PHILIP B Styling Gel
Frågan är om den här funkar så bra till mitt långa hår. Lillebror kanske kan ha som reseförpackning däremot.

VIKTOR & ROLF Flowerbomb Lait Corps + doftprov
Jag älskade faktiskt den här parfymen förut. Sedan hände något. Förmodligen något struligt minne som jag inte kan separera från doften (don't you just hate when that happends?), så nu tål jag den inte. Har redan nosat upp en tjej som vill byta mot sin Love & Toast - Honey & Coconut. Yay!

Det ser ju inte ut som att jag var så förtjust i den här boxen. Typ alls. Och ändå känner jag mig inte besviken, för även om det inte blev helt rätt så tycker jag att den var rolig. Smink och dofter. Kul! Sedan har ju jag blivit så otroligt bortskämd med fantastiska hudkrämer... Man kan inte få jackpot varje gång!

Det verkar som om Glossybox har gjort färre varianter på boxarna den här månaden. Det har varit ganska mycket klagomål på att boxarna sett så olika ut tidigare, så jag hoppas att detta får bättre gensvar.

2 kommentarer:

 1. Jag fick parfymen i doften sugar grapefruit som inte är min typ av doft så nu letar jag efter någon son har coconut och som vill byta. Problenet är bara att jag inte hittar någon :( Du vet inte någon som har fått coconut som jag kan fråga? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det finns en hel grpup på facebook som bara går ut på att byta glossybox-saker med varandra:
   https://www.facebook.com/groups/407279515970322/

   Lycka till!

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!