torsdag 19 april 2012

Too Faced Summer Eye Swatches

Äntligen har den landat hemma hos mig: Too Faced Summer Eye! Snabbt som attan bjuder jag på en swatch:Som ni ser är det ganska dåligt tryck i de större skuggorna på vänsterkanten. Dessa ska nog framförallt ses som highlighters under ögonbrynet, något som de traditionellt medföljande sminkorten också skvallrar om. De har däremot jättefint glitter för de dagar då man inte är så intresserad av mycket färg, men ett klädsamt glitter med svag pigmentering.

Jag tycker paletten är enormt fin. Jag älskar de gula, rosa och koralliga färgerna. Jag som gillar IsaDoras trio Funky Roses men är lite besviken på dess pigmentering och hållbarhet, kan nog mycket väl ha hittat en ny bästis i Summer Eye. Jag tyckte det var lite tråkigt att den gröna Mermaid var gråare än jag trodde, den är mer khaki/militär-ish på huden än grön. Och kanske hade man kunnat byta ut en av de bruna mot något annat än just..en till brun. Men i det stora hela är jag jättenöjd!

Och alltså vadå "sommar", den här åker på i morgon!

Summer Eye kostade mig 329 kronor hos Beauty Planet. Jag beställde samtidigt Lancômes Hypnôse Precious Cells för 269 (i ultrabehov av ny mascara). Och så var det fraktfritt. Yay!

10 kommentarer:

 1. Såg ju riktigt härlig ut :D

  - Det kommer upp en tutorial imorgon :)
  Jag tycker att MNY's lack är riktigt bra. Borsten är lagomt tjock och formulan är ofta riktigt lättlackad. Priset är heller inte fy skam, 30:-

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltid trevligt med billiga lack som faktiskt är bra. Får ta och testa snart!
   Och ja, härlig är bara förnamnet! ;)

   Radera
 2. Svar
  1. Låter hälsosamt tycker jag, den är faaabulous :)

   Radera
 3. Åååååh! Jag dör så fint! Jag vill också klicka hem en genast :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gört! Sommarpeppen infann sig på en gång! Läste att det ska bli 22 grader nästa helg: du måste ju vara FÖRBEREDD!

   Radera
 4. Shit vad du skräms! Hann bara läsa att jag var skyldig dig pengar innan jag fick smått panik och tänkte "Vem fan har jag lånat pengar av?" Haha.
  Sen läste jag klart och fnissade för mig själv ;)
  Jag tror du kommer älska Acid så jag tar på mig ansvaret ;)

  SvaraRadera
 5. Så fin blev riktigt sugen på den paletten. Man vill bara ha alla paletter too faced gör typ :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, de lyckas verkligen göra paletter som man vill ha, tom när man redan har skuggdupear eller snarlika hemma redan. Jag var inte supernöjd med Naturals at Night dock faktiskt. För mycket frost! Men den här är mitt i prick för mig.

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!