måndag 23 april 2012

OPI - I Mainly Eat Lobster

Tada! Det här lacket har jag velat ha ända sedan det kom med OPIs Touring America-kollektion 2011: I Mainly Eat Lobster. Nu plockade jag upp det på Tradera och jag är en happy camper. Detta är mitt bästaste knalliga korallack. Det är lättlackat, trots att det skirt - jag trodde det skulle bli randigt. Icke. Jag är också väldigt förtjust i det svaga guldskimret som hindrar lacket från att se ut som ett traditionellt cremelack. Lacket klassas som ett skimmerlack, men skimmret är inte framträdande, ärligt talat syns det bara om man verkligen verkligen tittar efter. Men fint är det.

Här målat i tre lager med IsaDora Second Nail som underlack.

För tillfället hoppar jag över närbilder då naglarna inte riktigt tål det.

8 kommentarer:

 1. Sjukt fint! Vill också ha just detta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varje gång jag har sett det här lacket på någon blogg eller liknande så har jag stannat till och kollat upp vilket lack det var. Varje gång: I Eat Mainly Lobster. Det var dags helt enkelt... :)

   Radera
 2. Åhh vad läckert! Detta skulle jag absolut kunna tänka mig :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är riktigt läckert! Så himla lättmålat och tacksamt. Kan vara både festligt och sofistikerat. I love it!

   Radera
 3. Svar
  1. Tack! Det kommer att användas flitigt har jag en känsla av! ;)

   Radera
 4. Himla fint! :)
  Funkar Second Nail bra som underlack? Jag har funderat på det ett tag, är väldigt nyfiken på Second nail nämligen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, det tycker jag med! Färgen gör mig så glad!
   Jag tycker att Second Nail funkar riktigt bra. Utom tillsammans med China Glaze. Det är något som inte funkar där och lacket faller av väldigt fort.
   SN kan vara lite slirig att måla på och jag vet någon annan som tycker den är sträv att måla på, men jag är tillräckligt nöjd för att fortsätta med det. Annars gillar jag också CND Toughen Up som är tunnare och helt genomskinligt. SN är lite mer spacklande om man har ojämna och skivade naglar som jag. Jag tycker helt klart att du ska testa SN. Prislappen tillåter att du testar även om du inte blir nöjd :)

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!