tisdag 17 april 2012

Swapeti-swap!

Jag har verkligen tänkt massor med gånger att jag borde ha en swap-ruta någonstans på bloggen. Typ byteshandel alltså, på ren svenska.

Alldeles nyligen bytte jag till mig nagellack från Mirjam och en foundationpensel från Fröken Rosa. Titta så fint! Saker som någon annan är less på, ogillar eller bara använt klart ger nu glädje till en ny ägare. Jag menar hur fint är det inte? Liksom på en etisk, värdslig och miljövänlig nivå? Urfint! Istället för att bara stå och damma så kan ju sakerna används av någon som uppskattar dem! Yay, byte!


Jag vet inte riktigt hur jag skulle lösa det rent praktiskt på bloggen, för det är inte så att det finns femtio lack som bara väntar på en ny ägare här hemma, men några finns det allt. Tills jag har kommit på något bra så kan ni alltid alltid hojta eller fråga om olika lack. Speciellt om jag inte verkar superimponerad av dem själv. En persons tråklack kan vara en annans älskling ju!

4 kommentarer:

 1. Vilken utmärkt idé! Hoppas du kommer på någon fiffig lösning på hur du ska lägga upp det hela, för jag är övertygad om att intresset bland läsarna skulle vara jättestort :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag ska fundera lite på det och sedan fixa till på något bra och ultrafiffigt sätt! Det är ju ofta lacknördar som läser andra lacknördars bloggar. Och vad gillar man då? Lack. Mer lack. Ge mig lack. Typ :)

   Radera
 2. Verkligen en toppenidé!!! Jag hoppas du kommer på något fiffigt sätt att lösa det på. Visst kan man alltid sälja sånt man inte använder på Tradera men man ska ju orka också. Byta är roligare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur? Och det känns liksom lite personligare och trevligare att byta än att bara sälja av. Mm, måste nog göra slag i saken känner jag...

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!