torsdag 12 april 2012

H&M - No Mambo Jambo

No Mambo Jambo var ett lack jag fick med på köpet när jag köpte ett helt annat lack på en tradera-auktion. Lite sådär på random så testade jag det en dag och jag tyckte faktiskt om det. Kanske inte en ny favorit, men jag blev väldigt förtjust i lackets skimmer och formulan gled på som en dans (gled på som en dans, man kan nog inte säga så egentligen, nej). Inget att klaga på.


8 kommentarer:

 1. Snyggt! Detta saknar jag i min samling.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är läcker faktiskt och är en udda fågel även i min samling. Såg att H&M släppt något liknande igen fast duokromt, och heter "lady luck". Ser riktigt najs ut, men med frost. Jag är ínte ett fan av frost. Men jag kan ha fel, det kanske ser mer frost ut i flaskan än på nageln...

   Radera
  2. lady luck är näsan inte alls duokrom på nagel, tyvärr! men en glassig grön. aningens frost kanske, men den är verkligen supersnygg på. sprakar och glittrar och har sig, och väldigt lättlackat. tror det är min favorit från hm, enda jobbiga är väl att den färgar av nageln litet, men det är ju inte ovanligt för hms lack.

   Radera
  3. Ska bli kul att testa den! Inte lika kul att det färgar nageln dock - jag ska vara väldigt noga med underlack, tack för the heads up. Jag har hört andra som pratat om att H&Ms lack missfärgar nageln, jag har mig veterligen aldrig råkat ut för det. Hittills.

   Radera
 2. hej,Jag har läst din blogg ett tag nu men inte kommenterat förr, det är tack vare din blogg jag upptäckt Sech Vite, cudos för det! Nåväl, Lady Luck var det...köpte det härom veckan för det såg så coolt ut i flaskan, det vart dock mer guldigt på å trots att ja brukar vara helt hämningslös i färger så vart det för mycket för mej. No mambo Jambo så riktigt läckert ut, lite ljusare å somrigare än Depends turkosa jag brukar ha. Finns det i butik nu? Grym blogg, tack för inspirationen man får av att läsa// nagellacksnörden :)

  SvaraRadera
 3. Shit vad glad jag blir av din kommentar! Att jag skulle vara inspirerande, eesch... :) Och seche vite är ju grejt att du upptäckt, får en att undra hur man klarat sig utan den innan, eller hur?

  Jag vet inte om du har sett, men jag funderar på att lägga upp en swapshop här på bloggen. Det är riktigt roligt att byta lack med varandra. Det är jättedumt att ha en massa lack som ligger hemma och samlar damm när någon annan skulle älska dem och använda dem. Lack behöver också kärlek! Anledningen att jag tar upp det är för att jag är tveksam till om jag kommer att använda Mambo Jambo igen. Det är fint och väldigt lackvänligt, men jag har så många lack jag tycker så otroligt mycket mer om, att jag misstänker starkt att det blir liggande. Jag är väldigt tveksam till om det heller finns i handeln längre. Vet faktiskt inte. Jag skulle gärna testa Lady Luck dock! Vad säger du? Ska vi swappa? :)

  Och tack igen för berömmet. Jag blir verkligen jätteglad.

  SvaraRadera
 4. Ja tycker det låter som en strålande idé, för även om Lady Luck var bra å måla med och täckte fint så vet jag att jag inte kommer använda det mer. Vi byter! wii va roligt :) hur löser vi det praktiska?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis så kan det vara. Det är inget fel på lacket, men man vill inte ha det på naglarna av någon anledning. Någons tråklack är någon annans darling. Skicka mig ett mail på ytligasaker@gmail.com så löser vi det!

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!