söndag 15 april 2012

OPI - Strawberry Margarita


Idag blir det bara en enda bild på det lack jag vill visa upp. Mina naglar är i fruk-tans-värt tillstånd efter flygveckan. Så titta inte så mycket på naglarna utan på den underbart varma och knallrosa Strawberry Margarita från OPI som jag ropade hem på Tradera nyligen. I like! Till och med på mina kadaver till naglar täckte den fint och hyfsat förlåtande.


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Verkligen! Och by then kanske jag har härliga somriga naglar också, som kan göra lacket rättvisa! ;)

   Radera
 2. Hej! Jag har nyligen upptäckt din blogg- och jag gillar :D
  Liksom du, har jag problem med torra och skiviga naglar tillsammans med ett stort lackintresse. Det som hittills hjälp mig (någorlunda) är en kombo av oljor, vitaminer och mild remover. I vintras hade jag en långt uppehåll med nagellack (mer än en månad!) och oljade och smorde mm. Det gav resultat, men så fort jag avvek ens så från dessa "goda vanor" (var bortrest under påsk) så torkade naglarna ut direkt! Vad vill jag komma med detta? Jo, att du inte är ensam!! :)

  Btw riktigt fint, somrigt lack!!
  Keep up the good work!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men vad roligt! Välkommen hit!

   Alltså det är så jäkla jobbigt med skitnaglar som aldrig riktigt vill återhämta sig! Vem orkar eller har ens möjlighet att olja varje dag på året liksom? Kan ingen ba komma med ett mirakelmedel snart?? Känns som det finns något av en marknad för det...
   Vilka vitaminer äter du? Jag fick tips på öljästtilskott. Kanske skulle vara nåt för såna som oss?

   Och ja, jag riktigt ser framför mig hur jag står med ett glas rosé på grillfest med Strawberry Margarita på naglarna... Mmm.

   Radera
 3. Längtar sååå efter mirakelmedel!!! :)
  Jag äter ett kosttillskott med extra b-vitamin och kisel. B-vitaminer finns också i öljäst. Har inte testat så många olika typer av vitaminer (ännu) så jag vet inte om det finns någon "mirakelkombination" (tänk vad underbart det vore!!)
  Ha en bra helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Själv funderar jag på att lägga på Bio Sculpture naglar. Så att de kan få växa på sig lite och samtidigt bli skyddade. Ska undersöka lite vad det skulle kosta faktiskt.

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!