söndag 1 april 2012

China Glaze - Fast Track

Fast Track är det andra lacket jag köpte ur Hungerspelskollektionen från China Glaze, och är ett taupefärgat lack med ett fint guldglitter. Det är lågmält och chict samtidigt som det är glammigt med sitt glitter. Så klart hade jag det när jag såg Hungerspelen på bio härmodagen ;)

Här i tre lager med CND Toughen Up som underlack och Seche Vite som överlack. Klicka för att förstora och se glittret ordentligt.Fast Track är vansinnigt lättmålat och man kan verkligen välja hur många lager man vill ha. Ett går bra. Tre går bra. Allt beror egentligen på hur mycket glitter man vill ha. Jag stannade vid tre.

Det här är verkligen en ny favorit. Det passar liksom till det mesta. Nej, det är ju inte speciellt färgstarkt, men det är sofistikerat och sparsmakat i all sin skimrande elegans. Glittret är så pass fint att det lutar åt holo-lack. Utan att tippa över naturligtvis, glittret är bara i guld, men det ger lacket djup och gör det intressant.

Äntligen ett fint taupelack i min samling. Och äntligen ett fint guldlack, för lite på håll så är det mest guldet man ser. Mycket fint.

6 kommentarer:

 1. Åh, jättefint är det. Perfekt med nagellack som passar till alla tillfällen!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. En ny favorit, helt klart!

   Radera
 2. Ser så snyggt ut på dig, mig passade det inte alls :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tycker det! Jag är ju himla förtjust i det själv. Synd att du inte tyckte det passade dig, nu ser jag fram emot att du testar Vintage Minnie Mouse snart ;)

   Radera
 3. Svar
  1. Ja jag är väldigt förtjust!

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!