tisdag 29 maj 2012

Oriflame - Intense Pink

Det här är mitt första lack från Oriflame. Det följde med i en goodiebag på fashion week opening party i februari, och jag har inte kommit mig för att testa det förrän nu. Väl på var det överraskande snyggt! Jätteläcker färg som faktiskt täpper till ett färghål i min samling.

Just färgen var dock lite svår att komma till rätta med under fotograferingen. Den är något kallare än vad den ser ut att vara här, utan att bli en iiiskall cerise Den är snarare en knallig, varm cerise. Något gulare än OPIs Kiss Me On My Tulips.

Lackegenskaperna får mvg, det flyter ut strålande bra och hade jag bara lagt ner lite tid så hade det räckt med ett enda lager. Däremot kommer den stora ploppen som man håller i, i vägen när man ska måla eftersom borsten är så himla kort. En riktig miniborste! Jag är osäker på om det här är ett minilack eller fullsize faktiskt, men det borde väl vara fullsize när det är 8 ml, eller? Just borsten får mig att tveka.

Hållbarhetsmässigt har jag absolut inget att klaga på. Den har överlevt esc-fest, skärmflygning och många timmars knackande vid tangentbordet. Suveränt lack! Men var köper man Oriflame-lack då? Kan inte minnas att jag sett det i butik? Jag får kika lite på det.

Här i två lager med Seche Base som underlack och Seche Vite som överlack:

6 kommentarer:

 1. Å så fint det var! Nu måste jag ju fixa mina naglar så jag slipper skämmas ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller så väntar du och slaskar på det du får av mig i morgon istället :)

   Radera
 2. Svar
  1. Mee too! Både färgen och hållbarheten. Awesome!

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!