onsdag 16 maj 2012

OPI - Jade Is The New Black

Det här är ett sånt där lack som jag har gått och suktat efter länge men varit lite för gnidig för att köpa. När det så dök upp på Tradera så nappade jag åt mig det snabbare än ni kan säga snåljåp.

Grönt är överlag en av mina absoluta favoritfärger när det kommer till nagellack. Just avseende mörkare grön har Starboard från China Glaze förstaplatsen, men jag trodde nog att Jade Is The New Black skulle ge det en ordentlig match om titeln.

Även om nu Starboard skulle visa sig stanna på sin förstaplats, är JISTN riktigt fint. Däremot så känns det mer som ett höstlack när det har så pass mycket grått i sig som det har. Den övre bilden skvallrar dessutom om en hel del blått, men det är den undre bilden som ligger närmare verkligheten. Hur som helst, såhär på våren vill jag ha lite gladare färger. Men till hösten ser jag fram emot detta väldigt eleganta och lättburna lack. Täckande efter två lager och håller i evighet.

Här i två lager med Seche Base som underlack och Seche Vite som överlack:4 kommentarer:

 1. Jättefint, och en grön nyans som jag faktiskt tror passar min hudton. Men den får vänta till hösten, precis som du skriver :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack :) Ja den är riktigt läcker. Nästan så man ser fram emot hösten, då är man nog fett trött på korall ändå :)

   Radera
 2. Svar
  1. Ja det är riktigt classy. Men jag kände mig verkligen out of season med det på.

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!