tisdag 1 maj 2012

OPI - Flit A Bit

Den här lilla karamellen är ännu ett traderafynd. Eller är det? Jag funderar på om det här är en kopia, och detta av två anledningar: 1) Den är ovanligt svårmålad för att vara OPI 2) På bottenetiketten står det faktiskt inte Flit A Bit utan "Flit A Bie". Hmm.

Hur som helst. Här målat i tre lager med IsaDora Second Nail som underlack.
Vad tror ni? Typo eller kopia?
Jag gillar Flit A Bie/Bit. Delvis. Första dagen är färgen som på bilderna. Dag två börjar det dock mörkna betänkligt och jag känner igen det beteendet från andra orangea lack. Varför just orangea lack? Lacket har också en tendens att dra fram bald spots när man ska lägga på nästa lager, även om jag tycker att jag väntar mellan lackningarna. Jag lyckades fixa till det mesta dock, på bilderna tycker jag mig inte se det alls. Jag tycker det är en poppig och fräsch kulör även om den nu var lite svår att få jämn.

Det här lacket är köpt inom ramen för min jakt på det perfekta orangea lacket. Essies Orange It's Obvious är för mörkt för min smak. Mavalas Waikiki Orange är lite för knalligt. Nice från samma märke är helt fantastiskt underbart och ligger faktiskt på min all time topplista över lack. Men det är inte den orangea färg jag letar efter, det är alldeles för rött. Depends 124 är för mörkt, nr 242 är vääldigt nära, det är lite gulare och "smörigare" till färgen, men har alldeles för mycket glitter.

Är det någon som har ett tips på ett orange lack som går åt gult? Lite åt hållet som OPI The It Color men mer orange. Ett guligt och smörigt orange? Tipsa tipsa tipsa!


4 kommentarer:

 1. Fin färg och verkar stämma nyansmässigt, men har ingen aning om ifall den är fejk...
  BB Couture har ett orange "Rustic Romantic" tror jag det heter, fast det är ganska ljust och dämpat... Kolla :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var fint! Kanske lite väl nära IsaDoras South Beach som jag redan har. Men det är väl värt en titt. Tack för tipset!

   Radera
 2. Förresten, kolla på etiketten av den här:
  http://www.polishgalore.com/2010/07/opi-flit-bit.html

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja där står det ju som det ska. Undrar vad det är för skumt med min flaska?

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!