fredag 11 maj 2012

Mattgörande fuktkräm från La Roche-Posay


Till min stora glädje fick jag hem den här igår!

Jag har blandhy och en fet t-zon som jag inte alls kommer överens med. Min förhoppning är att denna lilla raring ska hjälpa mig att slippa se ut som en spegel i fejan när det börjar bli eftermiddag.

La Roche-Posays Effaclar Mat är en mattgörande fuktkräm och efter ett dygns användande är jag redan mycket entusiastisk. Återstår att se hur den känns i ett lite längre perspektiv. Förväntningarna är höga I tell ya!

5 kommentarer:

 1. Vet du pris på den här? Behöver snart en ny kräm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

   Radera
  2. Rek pris ligger på 169 kronor och den finns på utvalda Doc Morris-apotek. Absolut värt att prova - jag märker redan stor skillnad! Hör gärna av dig och säg vad du tycker!

   Radera
 2. Jag har provat deras kräm för ytliga blodkärl och röd, känslig hy och vart tyvärr inte särskilt förtjust. Därför hoppade jag över att testa den här krämen som min blandhy säkert skulle behöva för att hålla t-zonen i trim. Väntar spänt på vidare recenssion :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skittråkigt när man blir besviken sådär. Ställde den till det för dig hudmässigt, eller uppfyllde den bara inte dina förväntningar?

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!