tisdag 15 maj 2012

Essie - A Crewed Interest

Det här lacket blev jag verkligen oväntat förtjust i. Lite pliktskyldigt lackade jag på det efter att det stått i lack-kö alldeles för länge. Och så bara älskar jag det! Bilderna gör det inte rättvisa, även om jag till slut kom rätt nära när jag ställde mig utomhus i mulet väder. Jag kan dock tycka att det har mer färg än vad som kommer fram i fotografierna. Mer rosa och aprikos.

Essies A Crewed Interest är verkligen en liten pärla och de eventuella skavanker i lackningen som syns har inte med lacket att göra utan med att jag stressade runt och helt enkelt pajade det. Lackegenskaperna är nämligen verkligen helt fulländade. Ett drömlack som jag själv är förvånad över att jag blev så kär i.

Här i tre lager med Seche Base som underlack och Seche Vite som överlack:

Detta är ett av de få lack i den här färgfamiljen som går bra till min hudfärg. Romantiskt och sött utan att bli kladdig eller barnsligt. Tillhör härmed basgarderoben!

8 kommentarer:

 1. Ser jättefin ut! den verkar nästan ingå i lacken med färgen "kattnos"! ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. "Kattnos". Så fint! Det har du helt rätt i , ha ha :)

   Radera
 2. superfint! riktigt fräscht.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag måste nog måla på det snart igen känner jag :)

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!