torsdag 3 maj 2012

Nails Inc. - Porchester Square

Den här lilla flaskan följde med min glossybox den här månaden och även om det kanske inte är en färg jag vanligtvis skulle välja så måste man ju testa. Det är ju ändå nagellack. Man kan såra dess känslor, mind you. Så här kommer ett rätt hastigt påmålat Porchester Square från Nails Inc.:
Det har varit mycket korall och orange ett tag så det var faktiskt rätt nice med ett lite stillsammare lack. Det är inte riktigt så grått som det ser ut att vara i flaskan och det är ytterligare lite mer lila än vad som kommer fram på bilderna. Men nej det är inte jättelila, det är grålila, varken mer eller mindre. Ganska elegant och sparsmakat. Och nu hojtade någon att hon ville byta sitt knallrosa glossybox-lack mot det här grålila. Jamenvisst, byte coming up!

8 kommentarer:

 1. Jag är inte helsåld på denna typen av kulörer, men ibland kan det var bra med sobert och elegant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, jag är med dig på den här. Jag tycker inte det var fult, men jag var inte svårövertalad på ett byte. Det kanske var någon mening med att ha naglarna "i träda" någon dag. Eller några timmar i alla fall: jag skärmflög den dagen och sedan var det inte så mycket lack kvar. "Så synd" :)

   Radera
 2. Jag fick också detta men har inte testat ännu för jag tyckte det såg trist ut fast jag brukar gilla sobra nyanser. Måste dock säga att det är mycket finare på nageln än i flaskan, så jag är visst rätt nöjd trots allt. Thankyou :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den vill gärna se lite olika ut beroende på ljus. Flaskfärgen är den särklass tråkigaste. Precis som du säger: finare på nageln än i flaskan. Tack själv :)

   Radera
 3. Ser väldigt fint ut tycker jag :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja den är lite fin faktiskt :)

   Radera
 4. Känns lite mer som ett höstlack i min värld :) Är nog sällan jag har gråa lack mot sommaren faktiskt...:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sällan jag har gråa lack öht :) Jag vet inte vilken årstid jag ska koppla det till alls. Snarare till specifika situationer kanske, när man vill vara lite mer nertonad?

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!