tisdag 8 maj 2012

IsaDora - Bananas!

Det här gula cremelacket från IsaDora vann jag på deras #wonderfulwednesday på twitter häromveckan. Soligt och härligt och hyfsat lättmålat för att vara gult även om det behövdes tre lager. Jag menar, det ÄR ändå gult. IsaDoras lack behöver sällan tre lager, men gult är gult. Plus att jag är inte riktigt hemma på att måla på gelenaglarna ännu.

Bananas! är en härlig gul nyans med en knivsudd grönt i sig vilket gör att den inte känns så kladdigt äggulig på naglarna, utan vårigt fräsch. Den lilla aningen skimmer gör också att den inte känns fullt så tipexig som en del gula lack gör.

Här i tre lager med Seehe Base som underlack och Seche Vite som överlack:
Är det btw någon som vet vad som är lämpligt/olämpligt i underlacksväg när det kommer till sådana här gelenaglar? Känns ju lite overkill med vårdande underlack. Dessutom vet jag inte vad de verksamma ingredienserna gör med gelen. Jag körde på Seche Base den här gången som bara är en ridgefiller. Ett underlack som jag i övrigt inte är helt förtjust i faktiskt. Hur som helst. Hur gör ni andra som brukar slänga er med sånt här nagelmaterial? Kör ni med något speciellt underlack eller fortsätter ni att använda det ni brukar ha i vanliga fall?

mvh
Noobie


2 kommentarer:

 1. Så fint :)
  Jag hade akryl ett tag, då körde jag med OPI Natrual Base funkade hur bra som helst. Misstänker att det funkar till gelé med. CND s bas lack är bra med :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! :) Och tack för tipset! Har inte testat något av OPIs över- eller underlack, men har faktiskt ett CND-lack hemma. CND Toughen Up. Typiskt ett sånt lack som jag undrar om det muckar lite med gelen. Kan ju alltid testa mot slutet.

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!