fredag 4 maj 2012

Bio Sculpture Gel in da house!

Alltså, ni som har varit med mig ett tag vet ju hur illa det har varit ställt med mina naglar, right? Äntligen har jag gjort något mer konkret åt det än att "bara" olja dem och lacka med näringsrika lack - jag har låtit lägga på Bio Sculpture Gel. Guud så gött! Nu kan jag äntligen lacka på och av så mycket jag vill!

Rent visuellt är det inte någon jätteskillnad. Jag har inte förlängt naglarna, bara förstärkt dem. Men bara det att skivningshacket på tipparna är borta gör ju att själva lackningarna blir mycket finare (släta som sig bör) och håller längre. Och så slipper jag ju vara så extremt försiktig med hur ofta jag lackar. Senaste tiden har jag försökt hålla mig till att bara ha en färg i veckan och den har i sin tur högst hållit i två dagar. Där emellan har det bara varit olja och eventuellt IsaDoras Second Nail.

Som jag har längtat! Och så många lack som ligger på provkö!

Nedan ser ni hur naglarna ser ut i dagsläget. Jag kan tycka att gelen kan ha lagts närmare nagelbanden, det är lite "utväxt" redan nu. Men ja ja. Jag passade också på att bli lackad i OPIs Pedal faster Suzi som jag sneglat på länge men inte kommit mig för att köpa. Väldigt prinsessigt och vårigt.

Nu är det tänkt att naglarna ska få växa ifred under gelen, men just nu ser alltså mina nya naglar ut såhär:



Och icke att förglömma: tack till Kajalpennan för Bio Sculpture-råd. Hoppas inte dina naglar sumpades helt i flytten!

9 kommentarer:

 1. Sv: Tack så jättemycket! :) Jag använder Sony nex 5n, en kompakt systemkamera.

  Nej skuggorna från Acid paletten svider inte alls på ögonlocken :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. På mig svider de nämligen.... Ska se om jag kan skydda locken med bättre primer kanske. Vill inte höra talas om att jag inte kan ha dem :(

   Radera
  2. Vad konstigt. Jag har aldrig haft några problem med någon av mina sleek paletter. Ja prova med foundation och primer under. Det kan ju faktiskt vara så att du är känslig mot någonting i ögonskuggorna.

   Radera
 2. Så skönt med nåt material på när man har jobbiga naglar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det känns bra. Hoppas bara att det blir mer än en tillfällig lösning jag måste återkomma till om och om igen bara - utan att de också växer och stärks under tiden!

   Radera
 3. Så, nu har jag glott igenom allt på din blogg. Ville bara säga att jag tycker den är jättebra! :) Lagom, på ett sätt. Sådär som jag gillar, hursomhelst!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt! Jag blir jättejätteglad! Don't be a stranger! ;)

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!