lördag 2 juni 2012

Jaha. Så har man mini-naglar igen då...

Äntligen lite längd på naglarna. Då är det naturligtvis dags att byta ut gelen. Vad hittar vi under gelen? Långa naglar. Långa naglar med skivningar som går så långt ner att det bara är att börja om från början igen. Skittråkigt. Plus att nageltjejen var väl inte direkt någon hejare på det där med att forma naglarna så när jag hade korrigerat henne dit jag ville formmässigt så var det noll och inget kvar av längderna. Urk. Nästa gång tar jag bort gelen själv och formar innan jag går dit.

Fin färg fick jag på naglarna i alla fall. Don't Mess With OPI från (gissa vad) OPI. Älskar såna här gröna. Ska göra en liten jämförelse med Jade Is The New Black från samma märke och Starboard från China Glaze. Förmodar att den här ligger mittemellan.

Dessa sorgliga små naglar är det som är kvar efter dagens sejour:Jag hade som sagt hunnit få ut en del längd, men vad hjälper det när gelen har växt ut och ligger på halva nageln liksom... Oh well. Bara att böra om från början.
2 kommentarer:

  1. Fin grön färg! Och jag gillar även naglarna, men jag gillar kort :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack :) Och jag är också förtjust i färgen!

      Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!