lördag 16 juni 2012

Jämförelse aprikosa lack

IsaDora South Beach, Chanel June, China Glaze Peachy Keen

Efter att alldeles nyligen äntligen fått Chanels June i min ägo ville jag jämföra hur den stod sig mot Peachy Keen från China Glaze. Först trodde jag också att IsaDoras South Beach skulle ligga hyfsat nära June, men nej, den var verkligen förvånansvärt mycket mörkare.

Här i lite olika ljus:Som sagt så är South Beach bra mycket mörkare. Peachy Keen är ett inte så tokigt alternativ även om jag tycker att finishen är i tip ex-igaste laget jämfört med Junes underbara gelcreme, samt att att det drar mer åt rosa medan June är snarast rakt på aprikost. Jag hade gärna jämfört med Mavalas Fresh Melon från årets vårkollektion också. Någon som har det och kan säga något hur den skulle lägga sig bland de här tre kulörterna?

8 kommentarer:

 1. June är verkligen i en klass för sig. Passar din hudton PERFEKT dessutom. Very nice :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja du har helt rätt. Det är verkligen i en klass för sig! Så glad för June :)

   Radera
 2. Älskar jämförelser som denna! Attans att dyrast är snyggast här, så är det ju inte alltid...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är också barnsligt förtjust i jämförelser :) Och attans indeed ;)

   Radera
 3. CG eller Isadora blir min favorit :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Underbart att man tycker så olika! :)

   Radera
 4. Ja den där lilla formula-skillnaden har ganska stor effekt... June halkar plötsligt upp ett snäpp på min önskelista :-) Har du förresten jämfört med Kicks Chilly Bellini? Jag har ju inte June så jag kan inte jämföra, men jag har intalat mig att Chilly Bellini är en sjysst dupe :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag skulle tro att det ligger ganska nära varandra, ja, även om jag inte har testat. Får känslan av att Chilly Bellini är något mer beige än June, men eftersom CB är ganska skir så tror jag att finishen gör att den känns väldigt lik June ändå!

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!