tisdag 26 juni 2012

Essie - Mojito Madness

Essies Mojito Madness här har jag verkligen, verkligen sett fram emot att lägga vantarna på. Men nu när jag har den här så vet jag inte riktigt. Alltså. Jag gillar den, men ni vet hur det är? När man har skyhöga förväntningar? Jag tycker formulan var lite tipex-ig och det är jag allergisk mot. Men själva färgen är verkligen jättefin! Den liknar inte riktigt något av mina tidigare gröna. Den är fräsch och fin, men inte uppseendeväckande speciell.

Här i tre lager med CND Toughen Up som underlack och Seche Vite som överlack:

6 kommentarer:

 1. Alltså, den äär fin, men den är..grön. Sååå grön och opaque. Det är något som gör att jag inte skriker "vill ha!" men jag vet inte riktigt vad det är :/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller helt med. Hade den inte varit just så opaque/tipex-ig så hade jag gillat den bättre. Det blir ju tyvärr ofta så när det är mycket vitt i lacket. Det blir liksom ... platt. Men jag gillar den lite sandiga nyansen av just den här gröna. Så hade finishen varit en annan än bara flat on cremelack så hade tonen varit en annan. Sen är bilderna fula idag också, vilket inte hjälper. Var tvungen att knäppa med vänster och det blev blajigt.

   Radera
 2. Den är himla fin! Jag hade planer på att skaffa den, men tycker nog nu att IsaDoras Go gReen är ett strå vassare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Go Green är ju mer pigmenterad är MM, den här är lite blekare utan att vara pastellig. GG är fin dock. Lite skogsig utan att bli för kvalmig.

   Radera
 3. Jag är inte heller helt såld på det här lacket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska se om jag inte kan blinga till det lite nästa gång jag bär det. (För jag är ju verkligen känd för att bära lack mer än en gång - not. Hemskt egentligen)

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!