torsdag 21 juni 2012

China Glaze - I'm With The Lifeguard

Först ut av China Glaze Summer Neons är den underbara, gröna I'm With The Lifeguard. Den är precis så åttiotalsneongrön som jag hoppades. När jag gick hem i skymningen efter Sverigematchen igår var det som att den lyste upp vägen framför mig.

Lacket var förvånansvärt lättmålat och efter två lager var det täckande. Aningens streakigt kanske, men inte så det stör alls. Man får verkligen titta efter det om man det ska synas. Jag skyller det på att jag samtidigt försökte titta på fotbollen....

Naturligtvis var det ett litet helvete att försöka fånga färgen på kort och jag har gjort vad jag har kunnat för att justera nivåerna till någon slags sanning. IRL är den precis så knallig och ooompfig som man önskar av ett neonlack. (Nedersta bilden är helt ojusterad)

Jag trodde att jag skulle behöva grunda med ett vitt lack - detta glömde jag naturligtvis bort och det visade sig att det inte behövdes. Det blev täckande och jämnt ändå! Det är lite lite lite VNL, men det gör mig inget. Jag är så himla nöjd med det här lacket!

Här med CND Toughen Up som underlack och Seche Vite som överlack:

2 kommentarer:

  1. Så snyggt! Det här ligger på min cravingslista just nu. Har snöat in på neoner just nu :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja herregud, vem har inte det? :D Köp den, den är awesome!

      Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!