tisdag 19 juni 2012

Essie - Action

Åååh, vad jag har dregglat över det här lacket. Essies Action från deras neonkollektion. Igår landade det från USA och nu både gillar och ogillar jag.

När jag tittar på flaskan är det den perfekta lysljusa orangeaprikosa. Men det är inte den färgen som torkar på naglarna. Istället är det en ganska cool matt (!) mandarinskalsfärgad neon. Den största invändningen jag har är dock just att den mörknar så mycket. Varför är det förresten så ofta så med orangea lack? Att just de mörknar oftare än andra?

Det var väldigt svårt att få rätt på nyansen när jag skulle fotografera. Färgen är ytterligare någon nyans mörkare på bilderna. Skillnaden mellan flaskan och naglarna framgår inte heller så tydligt som den gör när jag sitter och tittar på den just nu.

För ett heltäckande resultat behövdes tre lager och jag testade med överlack på en nagel för att se hur det skulle se ut som ett blankt lack. Jag gillar faktisk båda! Men det är synd att det blev så mörkt...

Här med IsaDora Second Nail som underlack:


4 kommentarer:

 1. Vad oväntat snyggt det var! Det matta resultatet påminner mig om barndomens apelsinisglass. Mkt snyggt. Fuck it! Måste kolla Wellness. Tar en promis nu :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Precis! Oväntat! Började paja och ramla av efter inte ens en dag dock. Hrmpf! Inte på den med överlack dock.
   Ja, spring och kolla. Men försök bortse lite från bilderna. Visar mig INTE från min bästa sida.....

   Radera
 2. Jag kan int bestämma mig om jag skall köpa detta lack eller inte :D Jag stod och höll i det idag igen och efter säkert 10 minuter gick jag iväg bara för att hålla i det igen i en annan butik :D
  Vackert är det så det förslår :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha , det där beteendet känner jag igen!!

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!