onsdag 18 juli 2012

Depend - nr 136

Det här pärlemorskimrande lacket kom i den senaste glossyboxen. Inte en färg jag skulle ha valt själv, men när det väl låg där i boxen blev jag ändå glad. Jag har inte något sånt riktigt romantiskt ljusrosa lack sedan tidigare.

Oturligt nog var det extremt otrevligt att lacka med, the stripes people! Hu. Efter tredje lagret blev det relativt okej dock. Däremot är det ohyggligt osmickrande för mina utväxta gelenaglar.

Bilderna ger ett bättre intryck än hur det faktiskt såg ut på riktigt - irl var det inte roligt. Synd.

Här i tre lager med CND Toughen Up som underlack och Seche Vite som överlack:

4 kommentarer:

 1. Jag hade en liknande rand- och bildupplevelse när jag lackade med ett liknande lack från Lumene häromdagen. Skumt att vissa färger kan vara så kassa när andra lack från märkena brukar vara bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men precis! Hur kan det bli så? Nu är det här iofs inte jätteoväntat med pärlemor och allt, men ändå? China Glaze hade i princip en hel kollektion som var skräp finishmässigt medan alla andra varit toppen. Mycket skumt.

   Radera
 2. Jag tyckte färgen var rätt fin men så gillar jag även lite blekare nyanser. Just nu har jag på mig OPIs Your web or mine? som jag kan tipsa om ifall du är ute efter ett rosa lack. Det är lite kallare än vad man kan få intrycket av från bilder på flaskan och känns liksom varken barnsligt eller tantigt, me like!

  SvaraRadera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!