måndag 23 juli 2012

China Glaze - Sun-Kissed

Jag var jättepeppad på det gula neonlacket Sun-Kissed från China Glaze Summer Neons och så blev det bara ... inte bra. Jag kanske ville att det skulle finnas den där knivsudden av grönt i färgen som skulle ha gjort det neonigare, kanske är det den lite för smöriga nyansen som gör att jag inte gillar det. Det ser fantastiskt ut i flaskan, men inte lika fantastiskt på naglarna (det ser dessutom grönare ut här på bilderna än vad det gjorde på naglarna). Kanske hade med att göra att mina gelenaglar sjöng på sista versen, att utväxten var så hemsk? Jag vet faktiskt inte.

Jag har för mig att jag målade tre lager här och att det blev lite tjockt, det tillsammans med gelenaglarna gjorde att det kändes som jag hade stora nonstop längst ut på fingret.

Som andra neonlack torkar det halvmatt (Kan någon förklara det för mig förresten? Varför är det så med neonlack? Att de torkar matt?) och jag använde Seche Vite för att få upp glansen och förhoppningsvis oompfa upp kulören något. Färgen blev lite bättre, men inte tillräckligt, det här lacket åkte av direkt efter fotografering. Synd.

4 kommentarer:

 1. Nämne, jag tycker det ser superneonigt ut!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilderna gör det neonigare än jag upplevde det irl. Det ser mer ut som IsaDoras Bananas! på riktigt. Knallgult, men inte neonigt. Inte på mig i alla fall :/

   Radera
 2. Nej det var ju kanske inte supersnyggt. Kan "varna" för ännu ett gult lack, Depend nr 306 (tror jag det var) supersnyggt i flaskan med en varm gul lite guldig färg. Inte täckande efter 3 lager och är i skrivande stund, över 24 timmar efter målning, fortfarande poröst! Det med Sally hansen diamond shine som överlack.

  Vad tror du om China Glaze' safari kollektion som kommer? var ett par guldiga/beiga/sand med där som jag tror kan bli fina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Orka lack som inte härdar liksom...

   Jag är jättesugen på flera av safari-lacken och det är just de messmör/kola-färgade som lockar mest. Jag tror att jag kommer att klicka hem en fem, sex stycken ur den kollektionen. Om jag inte lyckas vara lite kylig och hålla i pengarna vill säga. Jag tror det blir båda cremelacken ur färgschemat som jag nämnde ovan. Plus båda glitterlacken som ju också går i samma toner. Jag är också sugen på det blå Man-Hunt och det röda lacket. Hm. To click or not to click....

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!