söndag 15 juli 2012

MIYO Perfumed Drops - Baby Blue

Plötsligt fick jag ett jättesug efter ljusblå lack. Jag. Jag! Jag som aldrig gillat blå lack särskilt mycket. Speciellt inte ljusblå. Hur som helst så jag beställde två, det ena var Essies Bikini So Teeny, det andra var det här: Baby Blue - ett parfymerat (!) ljusblått lack från MIYO med ett jättevackert lila skimmer.

Först blev jag lite besviken på parfymen, eller snarare frånvaron av parfym. Det luktade ju bara vanligt nagellack? Sedan torkade lacket och fruktdoften kom fram. I like! Jag vet faktiskt inte riktigt vad det ska föreställa att lukta, men det är en rätt luktsuddig doft som jag gillar.

Det var dessutom lättlackat och väldigt vackert med sitt vaga skimmer, som egentligen inte syns så väldigt tydligt men som ger djup åt färgen. Olyckligtvis fuckade jag upp lackningen på alla möjliga sätt vilket resulterade i hack och skrufsor både här och där. Dessutom hade min gele växt ut på ett ytterst osmickrande sätt, så nej, så snygga bilder blev det inte.

Oh well, håll tillgodo:2 kommentarer:

  1. Jag är också sugen på dessa doft-lack.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Just det här har ju en rätt trevlig doft. Värre var det med Diors rosdoft. Me no likey! Det här luktar en hel del första dagen. Andra dagen har det avtagit nästan helt.

      Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!