onsdag 4 juli 2012

Glossybox Juni

Plingeling i telefonen. Glossyboxen kan hämtas på Hemköp. Yay!
Hämtar. Öppnar. Sen ba: "Baaaaaaaaboooooor! Aj lavv jo Glossyboooox!"

Vi har ju en speciell relation, Babor och jag. Eller ja, Babors produkter då. Krämen. Alltså KRÄMEN. Men sedan också det lilla serumset som också testades. Magnifikt! Fantastiskt! Och nu alltså en ögonkräm. Aj lavv. Förutsätter jag. Jag har ju inte testat den än.

Och ja, alltså, det kom ju fler saker i boxen också dårå:


Utöver my beloved Babor dök också detta upp i månadens box, som hade temat "Sunkissed Beauty":

Nagellack från Depend. En skir sommarsöt historia i ljusrosa pärlemor. Kanske inte något jag skulle ha valt på egen hand, men icke desto mindre söt för det. Tycker det passar fint in på temat Sunkissed Beauty.

Solkräm (spf 25) för ansiktet från Odd Molly. Eller ja, från CCS i en Odd Molly-skrud. Väldigt fin förpackning måste jag säga även om jag känner mig lite allergisk mot Odd Molly efter hela Per Holknekt-historien (Ja, precis så lame är jag). Apropå allergisk så har min hud reagerat väldig mycket på mina solkrämer hittills, så jag har tagit en liten paus från spf och håller mig i skuggan så gott jag kan. Test på denna skjuts lite på framtiden alltså.

Läppgunk fråm Anatomicals med spf 8. Luktar mumma av körsbär. I like!

Två testflaskor från Maroccanoil. Varför får man exakt samma produkt igen kan man undra? Någon skrev på en blogg någonstans att det kanske var för att så många inte var med på glossyboxtåget från början (man fick dessa i den första boxen) och därför får dem nu, igen. Men borde inte Glossybox register berätta att ganska många av oss redan fått exakt dessa redan? Lite trist. Inte för att jag hänger upp mig så himla mycket på detta, min kollega blev väldigt glad över dessa när hon fick dem, men ändå. Men jag vet inte hur väl de där registren fungerar. Jag som registrerat att jag föredrar färgglad kosmetika har ju uppenbart fått ett icke färgglatt nagellack. Men ja ja, det är nog inte så lätt att få till alla gånger faktiskt (dessutom kan man bli överraskad av sådant man inte trodde sig gilla!). Då är det tråkigare att få sånt som man redan fått en gång. Det blir ju liksom en överraskning mindre, en nyhet mindre att få möjligheten att testa.

Det som också fanns i boxen som inte är med på bilden är den bonusprodukt i form av den energidryck som alla fick. Den finns inte med därför att den var GOD och jag BEHÖVDE KOFFEIN. PRONTO!

Jag tyckte det var en fin och väldigt tjejig box. Jag gillar tjejigt. Och det där med "fint" är faktiskt inte att underskatta. Det är så himla roligt att öppna en glossybox och hitta många färger och vackra förpackningar.

Bäst är såklart Babor. Mmm, Babor. Det är nästan så jag inte vågar ta av plasten på ögonkrämen.

För övrigt en väldigt generös box, med många fullstora produkter, något som gör det där samma-produkt-igen, lite mindre dramatiskt.

Har lite dålig koll på om det är stor variation på boxarna den här månaden. Vad fick ni andra? Fick ni något ni tyckte om?

3 kommentarer:

 1. jag fick typ samma som du, fick inte babo och depend istället fick jag en primer och depend ögon/bryn färgning

  SvaraRadera
 2. Det var ganska stor variant både på innehåll och värde denna gången.
  Istället för Babor fick jag en stylingcream från Philip B värd 32:- och istället för nagellacket från Depend fick jag brynfärgningskit värt 89. Annars hade du och jag samma (även om min Odd Molly saknades) men det blir ju en skillnad på 400:- i värde.
  Hade kanske inte varit så trist box om produkterna jag fick hade matchat min profil och jag inte fått dem förut....hehe

  SvaraRadera
 3. Jag fick varken Babor eller Odd Molly-krämen, utan istället ett Depend ögonfrans/brynkit och en mini Hawaiian Tropic. Istället för nagellacket fick jag en mini-primer. Det känns inte som en jätteokej alternativ box... värdet är ju jäkligt olika och det kan jag känna att orättvist eftersom alla betalar lika mycket för boxen...

  SvaraRadera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!