måndag 6 februari 2012

China Glaze - Champagne Bubbles


Neej, Champagne Bubbles är nog inte riktigt min kopp champagne. Lite för varm. Väldigt guldig. Onekligen. Jag tror faktiskt att missnöjet med det här lacket är Butter Londons fel. På lunchen ramlade jag över en flaska The Full Monty. Stod en lång stund och liksom blev förtrollad av skimret. Någon timme senare lackade jag på China Glaze Champagne Bubbles... Den fick aldrig en chans liksom. Där The Full Monty känns lyxig och sofistikerad känns Champagne Bubbles lite klumpig och som kusinen från landet.

The Full Monty vs Champagne Bubbles


Allt detta säger jag utan att ha sett en lackning med The Full Monty. Jag råkar bara vara förälskad och då är man lite enkelspårig. The Full Monty - I love you. I WANT you!

Men ja ja, så här såg Champagne Bubbles ut i alla fall:
Verkligen förfärliga bilder, men ja, man får en bild av hur det ser ut i alla fall. Jag tycker om skimret i lacket, det påminner om det i Classic Camel, men jag är inte så förtjust i det klumpiga glittret. Jag antar att det ska se ut som champagnebubblor?

Jag har en del roliga guldglittriga lack från Kleancolor som jag kommer att testa att kombinera med nästa gång.

Nu till det viktiga: Vem ska ge mig en flaska The Full Monty? Any takers?

2 kommentarer:

  1. Det var inte heller min kopp te faktiskt, det hade en ton som inte passade med min hudton och jag kände att jag ville gilla det men njaaa, inte på mig kanske :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. Precis, jag "ville" också gilla det. Den är så himla gul!

      Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!