fredag 17 februari 2012

Problem med krympande Seche Vite? Lösningen finns!På min lilla shoppingspree häromdagen hamnade jag i samspråk med en av de duktiga tjejerna på Kicks. Vi kom in på Seche Vite och dess tendens att krympa och därmed dra in lacket från både nagelband och tipp. Hon menade att lösningen kunde vara en thinner. Seche Vite har en speciellt anpassad thinner: Seche Restore. Den fick följa med hem.

Flaskans tunna, klara innehåll doseras med den medföljande pipetten. Den rekommenderade mängden var några få droppar. Jag droppade i fem. Och tamejfan om det inte funkar! Jag testade över mina Sky High-Top och tippen blev bara aaaaaaningens näck. Alltså i princip ingenting. Ytterligare nån droppe till i flaskan, så kanske vi äntligen är där Seche Vite och jag: i vänskapens livslånga land. Yay!

Kicks har just nu ett erbjudande på Seche Vite, bara 99 kronor. Seche Restore kostar 89.


7 kommentarer:

 1. Seche krymper aldrig mina lack, så konstigt! Däremot har jag en flaska som har tjocknat så mycket att det inte går att använda, synd eftersom det är minst hälften kvar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjejen på Kicks berättade att hon har haft Seche Vite-flaskor (hon hade haft några stycken om man säger) som krympte jättemycket redan från början av flaskan, medan andra krympt när den börjat tjockna. En del flaskor hade inte betett sig så alls. Hon kunde inte förklara varför.

   Radera
  2. Och kom hit och ta några droppar Restore av Tant Tove. Den flaskan lär räcka i eevighet!

   Radera
 2. Vilken bra blogg! Har precis hittat hit.
  Min SecheVite krymper också lacket. Skall genast springa och köpa en flaska Restore.
  En annan fråga: Upplever du att det går trögt att lacka ovanpå Second Nail?
  Det känns som om penseln liksom fastar i underlacket och ytan blir randig. Det löser sig oftast med ett lager färgat lack till.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Vad glad jag blir att du tycker det! :)

   Ja köp restoren, det funkade verkligen! Kort efter det här inlägget så tappade jag min Seche Vite i backen och var tvungen att köpa en ny. Den krympte inte alls, så det är verkligen olika från flaska till flaska. Hur som helst tycker jag Restore var en bra investering :)

   Jag är inte heller superimponerad över Secons Nails egenskaper som underlack. Jag upplever, precis som du, att det blir randigt även om jag inte tycker att det fastnar utan snarare blir glidigt och halkigt på något sätt. Låter du SN torka ordentligt innan du lackar på? Men ja hur som helst brukar ytterligare ett lager brukar fixa biffen. Senaste tiden har jag testat CND Toughen Up som jag tycker fungerar bättre. Den är inte heller lika tjock som SN. Jag tycker emellertid att SN är fin på nageln, om man bara vill ha ett vårdade och genomskinligt lack.

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!