tisdag 6 mars 2012

Second Nail: första hårdtestet

I lördags använde jag IsaDoras Second Nail som underlack. För att hjälpa utseendet lite på traven använde jag ett glitterlack som ju kan fuska bort skavanker en aning. Det hjälpte dessvärre inte så mycket: efter bara någon timme såg jag att det lack som legat ovanpå skivningen, dvs längst fram, redan var borta. Och det var inte frågan om någon tip wear, jag såg att lacket brytits precis i skarven.

De ytutjämnande egenskaperna hos Second Nail som underlack är således inget att skryta med.

Experimentet avbryts dock inte, jag är väldigt hoppfull och nyfiken på om Second Nail kan hjälpa naglarna att växa och framförallt HÅLLA om jag använder det regelbundet.

Bilderna är tagna dag 2, men så här såg de ut redan efter en timme alltså:6 kommentarer:

 1. Tråkigt när lacket lossnar så där på en gång. Hoppas att du får starkare naglar som håller bättre iallafall.

  Ja ska bli spännande att testa paletten lite, jag hoppas jag inte ska tycka skuggorna är allt för glittriga bara. Är inte superförtjust i det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skuggorna är faktiskt ganska glittriga. Inte alla, men många. Nån av dem är så glittrig att den nästan inte innehåller färg och istället blir frostig på ett sätt som jag inte är så förtjust i. Får se vad du tycker.

   Radera
 2. Oj vad mysko! På mig sitter lack som sten när jag har Second Nail och helt klart det bästa jag testat än så länge när det gäller att få starka naglar. Fast vi är ju alla olika så vore väl konstigt om samma produkt fungerade toppen på alla kanske ;)

  Grymt kul att du är med och tävlar hos mig också :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag håller tummarna för att de blir starkare i längden. Men just när det var sådana där nivåskillnader på själva nageln så fixade den inte att överbygga det. Jag är väldigt nöjd med att bära det till vardags dock, naglarna ser mycket friskare ut och jag tycker det är direkt obehagligt med omålade naglar. Den där lite sträva teracotta-känslan. Hu. Bättre då att gå med det här neutrala lacket.

   Priset är ju fantastisk, klar jag är med och tävlar! :)

   Radera
 3. Svar: Ja jag säger också det...EYELINERN!!! :D Älskar färgen på den :)

  SvaraRadera
 4. Svar: Den är inte vattenfast men den har aldrig kladdat åt mig än så länge :) Den sitter väldigt bra så på denna gröna måste jag gnugga lite extra med sminkborttagningen på vingarna så verkligen all grönfärg försvinner :P Enligt mina mått mätta så är den helt klart värd sina slantar :)

  SvaraRadera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!