söndag 25 mars 2012

Essie - Olé Caliente

Olé Caliente har en riktigt svårbestämd färg, detta rödkorallfärgade cremelack som ändrar färg varje gång jag tittar på det. Det är ordentligt knalligt, ibland nästan lite neonigt. Jag har lite svårt att bestämma mig för vad jag tycker om det. Jag gillar det, det gör jag, det är bara lite svårt att fästa blicken på det på något sätt, som att jag inte förstår vad det är jag ser. Låter lite konstigt och flummigt kanske.

Jag hade lite problem med lackningen. Det blev ganska randigt även om det flöt ut hyfsat. Jag la på tre lager, och hade jag inte haft bråttom så hade kanske två noggranna lager räckt, men nu blev det kladdigt och spårigt. Ett ordentlig tredje lager och överlack gjorde det ändå jämnt och fint. Jag misstänker att lackningen hade gått bättre med den nya, breda penseln. Jag har ju, som sagt, den gamla penseln även på dessa nya lack. Och igen: är det någon som längtar efter den smala penseln och vill byta? Hör av er.

Här i tre lager med CND Toughen Up som underlack och Seche vite som överlack. Ett av de mest färgändrade lack jag burit:

6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja det är en fascinerande färg.

   Radera
 2. Vad fin den var på! Jag såg den på Kicks igår. Jag funderar på att köpa Essies "Cute As A Button", men jag tycker verkligen att både Essie, China Glaze och OPI är så väldans överprisade i Sverige om man jämför med USA, England, Frankrike osv. Skandal att CG kostar 50 i Frankrike och 100 i Sverige.. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker också att den är jättefin, en lite lurig färg som man inte blir trött på. Cute as a button har jag också tittat på flera gånger. Jag skulle faktiskt beställa den senast, men då var den slut!

   Ja det är trist med de höga priserna så jag beställer ofta utomlands. Framförallt från nailsupplies.us. Kolla där om du inte brukar göra det. ChG går på dryga tjugan och Essie runt trettio. Plus frakt då, men det blir ändå långt mycket billigare. De har bland annat Orly och Color club också.

   Radera
 3. Färgen ser superfin ut! Och jättebra med tips om vart man kan handla lite billigare :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Billig är bra, mycket bra :)

   Jag vet att många andra också handlar hos:
   www.transdesign.com
   och
   www.head2toebeauty.com

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!