söndag 18 mars 2012

IsaDora - Marzipan

Jag hade först inte tänkt köpa det här lacket, men när jag sedan såg min väninna bära ett liknande, blev jag tydligen inspirerad och köpte det. Hej Marzipan.

Och alltså. Detta kan vara det mest svårmålade lacket sedan gult lack. Hu. Men fint. Himla fint. Efter tredje lagret ser det faktiskt ganska bra ut och jag upptäcker dessutom att lacket har ett svagt skimmer. Det var en överraskning. Fast man får ju titta noga förstås. En annan överraskning var att det var så grönt. Alltså, missuppfatta mig rätt, jag SER ju att det är grönt, men jag trodde att det skulle vara mycket kallare och mintigare. Marzipan har faktiskt en hel del gult i sig också. Jag gillart!

Här lackat i tre lager. Second Nail som underlack och Seche Vite som överlack.
3 kommentarer:

 1. Svar: Jag gillar nog faktiskt Marzipan bäst av dom jag visade :D

  SvaraRadera
 2. Jag brukar inte ha pastelliga färger heller, särskilt inte i grönt och blått, men Marzipan kunde jag inte hålla mig borta ifrån, haha. Slängde mig över den efter att ha sett det på en massa bloggar, och visst är det bra fint! Pryder mina fingrar as we speak. De små sakerna i livet, eller hur!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Absolut! Jag kan gå och vara glad en grå dag över ett par riktigt snygga korallnaglar! Jag förstår precis! Ja jag gillar Marzipan väldigt, oväntat, mycket jag med.

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!