tisdag 27 mars 2012

Gles bloggning framöver

Det blir lite dåligt bloggat nu är jag rädd. Jag håller på att stressa runt och förbereda mig för skärmflygarveckan nere på Österlen. Nu ska jag ta licens! (Är jag rädd? Nervös? Såinihelvete.) Jag åker på söndag och det känns som det är tusen saker jag ska hinna innan dess. Dessutom åkte jag naturligtvis på världens jobbigaste nackspärr.

Men det är väl sånt man får ta, för snart ser det ut såhär: (Tänk bort de schweiziska alperna. Och att det är sommar. Och grönt. Men annars så!)8 kommentarer:

 1. Du är så.jävla.modig! Och lite galen! ;) Det kommer gå finfint, det blir en fin upplevelse. Och du, nackspärren: liniment och lätt massage. Alternativt starka muskelavslappnande - which ever works, ok?
  Lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Iiii, just nu känner jag mig som en liten fegis som mest vill stanna hemma! ;) Men tack, jag hoppas och tror att det kommer att bli roligt och härligt. Jag ska se vad jag kan göra åt min lilla nacke, nu ska jag försöka få låta den sova! :)

   Radera
 2. Nej men gud så spännande :D Är själv höjdrädd men skulle vilja testa på att hoppa fallskräm iaf ;P haha

  Och tack! :D <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du. Jag är svinhöjdrädd. Jag hoppade bungyjump en gång = värsta jag gjort. Paragliding är en annan femma. Tror jag. det är ju faktiskt jag på bilden här ovan, så jag HAR ju gjort det. Men höjden är ju ett problem alltså...
   Ja varsågod. Inspirerande att se så fina sminkningar. Att man kan få så knaliiga färger att se sofistikerade ut!

   Radera
 3. Fan va kul! Och så jäkla fint ställe att göra det på, dessutom. Har sett att folk gör det vid Ale stenar, ser skithärligt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror det blir skitroligt! Vi ska hänga mycket vid Hammars backar (tror jag) och där lär det ju vara hur vackert som helst. Jag har skam att sägandes inte riktigt varit där nere, men nu ska jag hänga där (bokstavligen) en vecka :)

   Radera
 4. Oj, vad kul! Och vilket alplängt jag fick nu, även om man skulle tänka bort just Alperna....

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det ska bli skitroligt! Borttänkandet är nog mest för min egen skull, jag ska vara på ett lite vårgrinigt Österlen istället för ett grönskande och soligt Schweiz där jag flög på bilden här uppe. Vad det än blir så blir det bra. :)

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!