fredag 30 mars 2012

Glossybox Mars

Det här fick jag i min naturinspirerade marsbox:


L'Occitane Almond Shower Oil. Den luktar väldigt gott och jag är överlag förtjust i duscholjor. Och vilken fin förpackning!

Crabtree & Evelyn Antibacterial Moisturizing Hand Gel (full-size). Perfekt! Jag har länge tänkt att jag skulle vilja ha en liten handsprit som luktar gott och jag tycker mycket om märket Crabtree & Evelyn sedan tidigare. Nu vet jag inte om jag tyckte att den här luktade så himla gott, men den var väldigt skön på händerna. Och så är den söt.

M'adara Ecocosmetics Moisturizing lotion. Det är lite hopplöst att få hudkräm i sådana här små förpackningar. Man hinner inte riktigt testa ordentligt när den bara räcker en, kanske två gånger. Bra att ha med på en kortare resa dock. Luktar lite fruktigt, konstigt. Som en fruktskål som stått liiiiite för länge.

Kiehl's Ultra Facial Cream. Det här är ett märke jag varit intresserad av men inte riktigt kommit mig för att prova. Perfekt att få testa så här. Vi får väl se om den kan mäta sig med ansiktskrämen som kom förra månaden.

Burt's Bees Lemon Butter Cuticle Cream. Bam! Min bästa i den här boxen. Den här har jag länge tänkt köpa till mina stackars nagelband. Bra att ha med sig när man inte vill släpa runt på nagelbandsolja som riskerar att läcka i väskan. Svag, frisk doft.

Jag tyckte att det var en riktigt bra månad även om jag (såklart) sett saker hos andra jag gärna hade haft i boxen. Jag tänker närmast på kajalen och nagellacket. Den här boxen saknade liksom lite "flärd". Det är synd när det helt saknas kosmetika tycker jag.

Januari är fortfarande ohotad som favoritbox. Men med det sagt kommer ändå två av dessa produkter genast att följa med på flygveckan på Österlen.

Hur är det med er andra? Är ni nöjda? Fick ni något roligt?

7 kommentarer:

 1. Ska vi byta kajalen mot Kiehls? Blev grymt avundsjuk när jag såg den!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Inte alls omöjligt! Vad är det för färg på din kajal? Såg att det hade cirkulerat lite olika färger och är den typ petrol eller liknande så kommer jag tyvärr inte att använda den.

   Radera
  2. Eller du, förlåt, jag är nog faktiskt ganska sugen på att testa krämen ändå. :(

   Radera
 2. Duscholjan ser jättespännande ut! Jag har varit sugen på ny dusholja länge och vill gärna ha ngt lite glammigare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den luktar väldigt gott. Annorlunda. Sött och lite kryddigt,. påminner om något jag inte kan komma på Och flaskan är ju jättefin! Jag vet inte hur fullsize-flaskan ser ut, men det torde ju vara nåt liknande :) Prenumererar du?

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!