lördag 24 mars 2012

Essie - Mesmerize

Mesmerize är ett underbart cremelack. Det känns som att det är först nu jag förstår varför så många gillar Essie. Extremt lättmålat, formulan är gudomlig. Ett litet litet skimmer och det här lacket hade varit perfekt. Nu: en vacker mörk/mellanblå med en hint av grått. Jag är mycket förtjust. Så stilrent och liksom fullt av självförtroende lägger det sig bekvämt på mina trasiga, korta naglar som det inte gjort annat. Regalt på något sätt, och täcker mer än väl med två lager. Ett enda välmålat lager skulle också räcka väldigt långt.
Något mörkare på naglarna än i flaskan.

Här målat i två lager med CND Toughen Up som underlack och Seche Vite som överlack.


Personligen är jag lite svag för kombinationen orange och blått :)

6 kommentarer:

 1. Jättefint! Jag vill också lägga vantarna på Mesmerize!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt. Ja den är verkligen jättefin utan att vara sådär in your face som en del blåa kan vara. Den här är mycket mer elegant. För en aktuell färgreferens så är den faktiskt jättelik plasten som omsluter deklarationen :D

   Radera
 2. Helt klart en smakfull blå ton!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Smakfull indeed. Lite tillbakadragen, såsom bara den som litar på att den sofistikerade elegansen talar för sig själv kan göra. :)

   Radera
 3. Vilken fin färgkombo det blev med muggen! Muggen påminner faktiskt om Life Preserver, man kanske skulle kombinera dem på nåt vis... fast då måste jag ju skaffa mig Mesmerize först :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mesmerize kommer jag nog att använda en hel del känns det som, gillade den mycket. Och apropå att Blue Jeans skulle vara en dupe till First Mate: har inte First Mate mer grått i sig?
   Blå och orange är en underskattad kombo. Hm, Mezmerize och Orange it's obvious kanske?

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!