onsdag 14 mars 2012

Hur mycket tur får man ha?


Efter att ha gissat rätt ålder på en kaktus (true story) lyckades jag håva in hela IsaDoras tjusiga bronzing make up The Wild West! Hur mycket tur får man ha? Så många godsaker. Jag ska gissa kaktusar oftare, det är ett som är säkert!


Kolla ba:

 • Bronzing Powder nr 94, Matte Tan
 • Bronzer Brush
 • Spray on Bronzer nr 90, Sun Tan Light
 • Eye Shadow Trio nr 86, Leopard
 • Smooth'n Shine nr 30, Praline
 • Perfect Moisture Lipstick nr 160, Golden Glitz
 • Glow Stick - Blusher nr 11, Bronze Kissed


Dosan med Bronzing Powder är verkligen ordentligt tilltagen och med en rejäl spegel i locket. Väldigt bra och härligt för alla gånger man inte är på resa med snål packning. Jag misstänker dock att bronzern är något för rosa för mig, men det återstår att se när jag testar den ordentligt.

Den tillhörande Bronzer Brushen är stor och generös. Vid ett snabbt test märker jag att den ändå går att använda på rätt precisa och avgränsade områden, vid tex sculpting med bronzern. Det gillar vi!

Spray on Bronzern är jag något skeptisk till. Jag ser bara Jersey Shore-brudarna framför mig. Men den kommer absolut att testas! Hur skulle jag kunna låta bli liksom.

Ögonskuggorna är helt fantastiska. Skimret i skuggorna är så vackert och klädsamt. Jag blev först lite avvaktande till den mörkaste då den kändes alldeles för röd för min smak, men väl på är den inte alls så röd som den först ger sken av. Jag är säker på att de här skuggorna kommer att användas massor och risken är överhängande att det blir fler Eye Shadow Trios om alla är så här fina! De glider på som en dröm och finishen känns mycket dyrare än sitt pris. Jag gillart!

Läppglanset gör inte mycket väsen av sig färgmässigt, men jag tycker verkligen om känslan på läpparna som inte är för klibbig utan len och behaglig. Inte så mycket färg som sagt, men glosset ger ett fräscht och vårigt intryck så det här ska jag sporta på jobbet redan i morgon. Det enda som gör mig fundersam är det står "Fragrance free" och i innehållsförteckningen anges "Aroma". Hm.

Läppstiftet var tyvärr inte alls min grej. Grundfärgen är väldigt lik min egen läppfärg, istället är det läppstiftets glitter som syns mest. Glittret är alldles för grov för min smak, och det ser ut som jag har smulor på läpparna efter att ha ätit kubb med kletigt läppglans. Nej. Inte mitt kind of stift. Hellre då läppglanset Praline än läppstiftet Kubb.

Glow Sticket. Aaah. Jag har Golden Vanilla sedan tidigare och det använder jag ofta ofta som higlighter. Här kom dess bästa kompis. I love it! Tyvärr var förpackningen defekt och stiftet satt inte fast i botten utan flög ut och blev krockskadad och lite tillplattad mot mitt badrumsgolv. Men det är i stor sett helt, även om jag får komma ihåg att hålla det upprätt för att inte sticket ska ramla ut. Hur som helst: det ger en glödande (hence the "glow" liksom) och inte för kraftig bronze och huden känns sidenlen. Jag är officiellt frälst och nästa gång det finns extra pengar i kassan kommer jag att plocka på mig det tredje Glow Sticket Rose Bud. Jag tycker verkligen om de här.

Vilket kit va?

Tack IsaDora. Jag är så glad och det ser som att det blev flera nya favoriter i och med det här. Kul!

9 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja den är helt sagolik. Kommer att få så mycket användning för nästan allt.
   Grattis själv till bronzern! :D

   Radera
 2. Yay, turnisse! :) Jag är nyfiken på deras glowstick!

  SvaraRadera
  Svar
  1. :) Glowsticken är fab. De glider på ultralätt och är enkla att både bygga upp och sudda. Huden känns jätteskön och det blir inget konstigt blänk. Kanske lite "blänk" med den ljusa highlightern men det är ju å andra sidan meningen :)

   Radera
 3. Köpte också en dosa med bronzing powder igår, just för att skulptera lite med. Tyckte det såg fint och matt ut, vilket jag letat efter. Måste prova det. Får banne mig ta och bli nu!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och, kanske ska fråga, har du provat det? :)

   Radera
  2. Yes, jag har provat det och jag tycker jättemycket om det! Det har alldeles rätt ton för mig. Man ser verkligen solkysst och fin ut. Och just eftersom det inte innehåller något skimmer så funkar det utmärkt att sculpta med. Kanske i mörkaste laget, men ju längre årstiden går desto bättre kommer det att bli!

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!