torsdag 8 mars 2012

OPI - Fly

Äntligen har min älskling kommit hem från USA. Nej nej, jag är singel. Min älskling är OPIs Fly. Här lackat i två lager, med IsaDoras Second Nail som underlack och Seche Vite som överlack.

Inomhus med blixt

Direkt solljus

Dagsljus



Och så kunde jag inte låta bli... Matchymatch!
I love it. Wow-faktorn var inte riktigt lika hög som jag kanske hade förväntat mig, men jag är ändå väldigt nöjd med resultatet. Fly är mitt första OPI-lack och jag blev lite förvånad när det första lagret både gled runt och strimmade sig. Men när andra lagret kom på visade sig formulans magi. Utjämnande och slätt och perfekt täckande. Att jag sedan lyckades få ditt nåt litet skräp på flera fingrar är mitt eget fel. Jag har inget att klaga på hos formulan. Inget. Till och med mina skitnaglar ser friska ut. Väldigt korta, ja, men hela liksom. Dessutom verkar Second Nail komma bättre överens med OPI än med China Glaze/glitterlack. Tipparna är hela och jämna.

Den här turkosblågröna färgen gör sig väldigt bra på på mina bleka fingrar. De varmare, gräddigare färgerna blir bara hånfulla. Jag gillar färger som står ut, och det gör den här. Lite poppigt men ändå elegant. Välkommen hem Fly.

6 kommentarer:

  1. Wow, vad fint. Blir genast sugen!

    SvaraRadera
  2. Tjuusigt. Och jag diggar matchymatchen. Hade gjort samma själv :D!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha, härligt! :) Och ja, visst är det tjusigt? Hoppas badrummet blir klart snart, det är lite tomt utan dig. :)

      Radera
  3. Svar: Ja visst är Dip-in bra??? :) Så smidigt! :) Slipper man slösa bomullsrondeller.....hahaha ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag brukar alltid dra mig för att ta bort de allra mörkaste färgerna dock. För att inte smutsa ner burken liksom :D

      Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!