fredag 27 januari 2012

mene&moy

I förrgår var jag på ansiktsbehandling med fruktsyror. Jag har gjort det förr och tycker att resultatet blir så fantastiskt. Den här gången var jag till en ny behandlare och ärligt talat blev det inte riktigt lika bra. Nästa gång ska jag gå tillbaka till Marias Velvet Beauty. Hon är dessutom helt ekologisk. Eller ja, hennes produkter då. Hon är duktig, prisvärd och har en lättillgänglig lokal på Vasagatan här i Stockholm.

Hur som helst så har jag under en period tänkt att jag på egen hand ska börja med syror. Jag har försökt läsa på och fråga så mycket jag kan, bla hos Finslipad som känns jättekunnig. Nu har jag slagit till och köpt en nattkräm från mene&moy och hoppas på att det ska bli skitbra helt enkelt.
Fortsättning följer!2 kommentarer:

  1. Kan man inte bara skrubba sig med ett äpple;) Förresten var det inte just det som var bra att lägga som ögonkompress: rårivet äpple? M

    SvaraRadera
  2. Råriven gurka! Även färska skivade jordgubbar!

    Men ja, när burken tar slut kanske jag skrubbar mig med ett äpple :)

    SvaraRadera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!