onsdag 18 januari 2012

Alltså, nu dör jag lite

I december vann jag lucka 8 i totalbeautys julkalender. Den innehöll inget midre än Too Faceds palett Sweet Dreams som gjordes speciellt för Sephora. Jag har egentligen inte haft någon skugga från Too Faced tidigare och nu äger jag all den här ... härligheten. Jag menar titta bara: (klicka för större)
Ärligt talat kan jag nästan inte sluta stirra på dem. Fotona gör dem (naturligtvis) ingen rättvisa. Jag får inte alls fram alla olika skimmer och färger som jag kan se med ögat. Skuggorna är otroligt rikt pigmenterade och skimret och glittret i en del av dem ser rent ut av sagolikt ut.

Se på den här lila skuggan, Party girl, till exempel. En rik lila skugga med glitter i blått. Så läcker. Tyvärr så syns inte det blåa alls så bra, fast glitterkornen faktiskt är rätt grova.


Eller den här, Lovey dovey som är murrigt brun, men som har skimmer i alla möjliga färger (syns bäst på den suddiga bilden).

Jag skyller på avsaknaden av naturligt ljus. 

Paletten innehåller klassiska och användbara skuggor, men kanske ännu fler som är överraskande och spännande. Det ska bli otroligt roligt att testa sig fram. Snart. Än har jag inte velat röra den. Alla ytor är så perfekta, varje skimmer oförstört. Än så länge bara stirrar jag på den.

Som ni ser på den översta bilden så innehöll Sweet Dreams inte bara ögonskuggor. I en utdragbar liten "låda" finns en highlighter, en bronzer (som luktar CHOKLAD!) och två rouge - ett kallrosa och ett lite mer brunrosa. Perfekt! Medföljde gjorde också tre små instruktionskort på hur man kan använda sig av sina nya skuggor.

Men så slutligen: den här bloggen skulle inte vara värd sitt namn om jag inte ens nämnde ytan, förpackningen. Bara det är vackert som en saga (eller ja, DRÖM då):
Det här är nog bland det vackraste jag har ägt. Och i morgon ska jag besudla den med mina penslar.

2 kommentarer:

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ, ska bli alldeles underbart att snart få se allt i verkligheten.
    M

    SvaraRadera
  2. Men herregud vad lovely!! Nästa gång jag hälsar på kanske jag kan få glutta lite i denna härlighet :-)
    vad stolt jag är över dig och bloggen!

    SvaraRadera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!