tisdag 31 januari 2012

Glossybox Januari

Oh yeeaah! Nu snackar vi. Januaris box är mycket bättre än decembers, som framförallt handlade om hudvård. Här kom det både smink och lack. Yay!

Det här kom i januariboxen:


Matrix Biolage Colorcarethérapie Schampo & Conditioner
Schampo och balsam för färgat hår. Jag är lite (mycket) slarvig med min hårvård, vilket gör det här till en nyttig sak för mig. Men lite tråkig, av samma anledning - jag bryr mig inte jättemycket om mitt hår. Shampot luktar fruktig. Eller ja, blommigt är det förstås, "Orchid" står det ju. Balsamet luktar mer som en mild tvål från barndomen. I like.
Murad Exfoliationg Blemish Treatment Gel
Spännande med Murad som jag inte testat ännu. Är dock lite tveksam till att plocka in den här i mina hudvårdsrutiner just när jag börjat med mene&moy. Tror jag avvaktar eller ger bort faktiskt.
Deborah Lippmann Razzle Dazzle Mini Nail Varnish
Det här minilacket är det allra roligaste i boxen. Det här blir mitt första Deborah Lippman-lack och det är ju jätteläckert! Gissa om det kommer att komma bloggpost om det här snart? :) Det medföljde också en remover i form av, vad jag tror är som en, våtservett.
Eyeko Fat Eye Stick (Cream Eye Shadow) Petrol Blue
Där här är ett nytt märke för mig. Känns jättekul att få testa skugga-på-penna, så att säga. Jag har länge glott på NYX jumbopennor utan att komma till skott. Jag har dessutom länge tänkt att jag ska testa krämskuggor. Så alldeles väldigt passande :) Jag är lite tveksam till hur jag kommer att passa i färgen dock. Brukar aldrig känna mig bekväm i blått. Såg att Lina fått brun istället. Ja ja, beggars can't be choosers och det ska ändå bli kul att testa formulan/utförandet.
Rituals Foaming Shower Gel Sensation
Luktar MUMMA I tell ya! Verkar fungera ungefär som rakskum gör. En gel som löddrar när det kommer i kontakt med vatten.


Det som känns allra roligast är lacket och pennan. Duschkrämen är också skoj, jag tycker om när det luktar gott i duschen, även om jag för tillfället har lite för många duschkrämer i kö som borde användas upp. Det är också kul att det är två produkter i full size (ögonpennan och dusckrämen). Känns väldigt lyxigt!

Om du blir sugen på att börja prenumerera, eller bara läsa lite mer om vad Glossybox är, kan du göra det här.

Jag tror att om du registrerar dig via den länken ger du dessutom några extra glossydots till yours truly. Glossydots är något man annars kan tjäna in genom att recensera produkterna varje månad. När du väl har tjänat in en viss mängd glossydots får du nästa box gratis.

Hur som helst, jag tycker verkligen att det här är skitkul och jag är inte ensam. Boxarna har tagit slut både i december och nu i januari. Så gört! Klicka! Registrera! Det här är kul som fan! (Om än lite stressande: När kommer den? Va? Har någon i Skåne fått den nu? Skeppas den inte härifrån Stockholm? Ånej, blogga inte om innehållet så jag ser! Hjääälp? Gaah, äntligen sms om leverans. Jag springer! Nu! Tillbaka, sitta i andakt samtidigt som man slåss mot viljan att bara riva upp allt. Och sen.... kärlek. Det är som att fylla år lite varje månad. Det enda jag önskar är att kunna justera innehållet via den personliga profilen lite mer specifikt, tex om man gillar neutrala eller knalliga färger i makeupen. Så att inte hon som fick den bruna ögonpennan hellre velat ha min blå osv. Men annars, hittills, I love it.)

2 kommentarer:

  1. Håller verkligen med om att januariboxen är bättre, lacket är underbart. Jag fick ju Sheseido istället för Murad- lite mysko :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag såg det. Det var ju lite synd, hoppas Sheseidon är underbaar. Vet du, jag tror faktiskt att du fick boxen som var menad till mig! Ha ha :) Den bruna pennan ser ju förjäkla fin ut!

      Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!