måndag 23 januari 2012

Ytligt vill ha: Nagellackshylla!

Första gången jag såg den här underbara saken var hos Mirijam. Och sedan har jag inte kunnat släppa tanken på den. Nagellackshyllan. The Nagellackshylla. Vill vill vill vill haa!


Bilder från Amazon

När jag sedan började kolla vad den skulle kosta, tex här, så inser jag att de inte skickar till Sverige. Buuääähh!
Jag kollade runt på andra ställen och det finns faktiskt varianter lite här och var (hittills ingen hittad i Sverige dock). Men så ramlade jag över ett youtube-klipp som visar hur man kan göra en själv. Kanske inte en så tokig idé? Lite DIY sådär. Något måste hur som helst göras. Min nagellacksförvaring just nu är inte optimal där de står och trängs i mina gamla kartotekshurtsar. De kommer undan på ett bra sätt, men lacken blir inte så överskådliga.


Ska helt klart se över möjligheten att göra en såndär hylla på egen hand. Inser dock att det blir svårt att få en genomskinlig, vilket var lite av grejen. Men framkanten på hyllan (som håller in lacken) skulle inte behöva vara så hög, så att man alltså ändå ser en stor del av flaskorna. Ser framför mig att jag skulle kunna fästa den på insidan av min stora garderobsdörr, så att de också i fortsättningen kommer undan. Jag har ingen lust att ha dem framme och ta upp en massa väggyta (som jag INTE har mycket över av, might I add).

Mm, tåls att funderas på.

2 kommentarer:

  1. Det finns ju folk i din närhet som snart ska resa över dit. Fråga kan man ju. M

    SvaraRadera
  2. Hej, hittade din blogg när jag googlade på nagellackshylla, och då jag själv har köpt en sådan hylla som du är ute efter (i Sverige!) så tänkte jag tipsa om att du kan köpa en här: http://www.fairynails.se/forvaring/273-stall-for-nagellack-vagg.html

    SvaraRadera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!