måndag 30 april 2012

Glossybox April

Den här boxen har jag verkligen sett fram emot eftersom den bland annat innehåller vinnare och nominerade från Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2012. Och jag är inte besviken. Det är verkligen mycket innehåll för pengarna den här månaden! Jag ber om ursäkt för att jag inte lyckas vara stadig på handen...
Lernberger Stafsing Preparing & Protecting Primer Vinnare av Årets stylingserie
"En varje-dag kur full av näring för alla hårtyper. Den reder ut och förbereder håret för styling samt ger en fantastisk glans. Extrakt av vit tryffel bevarar fuktbalansen."
Mitt hår är lite missnöjt efter all skärmflygning. Kanske kan det här hjälpa till, även om jag i så fall inte tror att det är den vita tryffeln som blir räddaren i nöden. Det ska bli intressant att testa det här märket som vann flera kategorier i Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Från ingenstans känns det som. Jag fick också med prover på Volume Schampo & Conditioner från samma märke.

L'Óreal Paris Youth Code Serum Nominerad inom Årets ansiktshudvård under 275 kr
"Detta fräscha lätta serum är berikat med fuktgivande hyalonsyra och innehåller glycerin för att ge huden lyster och mjukhet. Absorberas snabbt och jämnar ut."
Det känns verkligen generöst att få en fullstor burk av det här serumet. Jag är alltid på jakt efter ett bra serum. Jag älskar den billiga varianten från Lumene men ogillar verkligen den riktigt dyra Repairwear Laser Focus från Clinique. Så prislappen är verkligen ingen garanti för framgång. Ska bli spännande att se hur den här placeras sig.
Som en läsare mycket riktigt påpekade så är det ju faktist inte serumet jag har fått, utan en dagkräm från samma serie. Blindstyre. Jag läste vad som stod på produktkortet och kollade inte så mycket på burken. Enligt Glossybox har det blivit feltryck. Shit happens. Den får stå i kö ett tag bara.

Oriflame Beauty Wonder Lash Intense Mascara Nominerad inom Årets mascara under 185 kr
"Intensiv svart mascara som ger vacker volym, längd och en böj som öppnar upp ögonen. Innehåller kolsvarta pigment som gör fransarna dramatiskt svarta."
Kul med mascara! Det är roligt när det är kosmetika i boxarna och den här såg intressant ut. Borsten har långa borst på ena sidan och korta på den andra och formulan verkade tunn. En ovanligt intetsägande hylsa dock. Går knappt att se texten på den. Jag undrar varför man gör den så skittrist? Hur som helst kommer mascaran att testas omgående!

Nails Inc Nail Polish
"Nails Inc är Englands mest omtalade och uppskattade nagellacksmärken där alla nagellack är döpta efter kända platser i London. Nyhet i Sverige!"
Aah, älskar när man får nagellack. Nu gillar jag generellt inte så här bleka färger, men jag får skylla mig själv som har angett i min kundprofil att jag inte vill ha färgglatt smink. För jag antar att det är det de har gått efter. Jag minns inte om det fanns en separat fråga för nagellack, jag skulle aldrig in a million years ha fyllt i neutrala färger på naglarna i så fall. I början fick jag petrolblå ögonskugga, något som inte är min grej, så då ändrade jag till neutrala färger gällande kosmetika. Få ta en funderare på hur jag ska ställa in det där, det kanske ändå är roligare att få tokiga saker än tråkiga saker. Jag har (naturligtvis) snabbtestat lacket och det är inte så pjåkigt ändå. Färgen är ganska elegant, men vattning i färgen. Formulan är lite seg, men torkar relativt snabbt och är väldigt glansigt. Lite både och med andra ord. Inte riktigt min färg, men det var ändå på tiden att testa något annat än orange och korall :) Nails Inc är inte en nyhet för mig, men detta är första gången jag testar det själv. Jag skulle gärna testa någon annan färg, bleka cremelack är för det mesta svårmålade och säger inte så mycket om märkets lack i övrigt.

Natuvive Lemongrass Fresh Shower Gel
"Uppfriskande duschgel med citrongräs och konditionerande Panthenol. Rengör milt för bevarande av hudens naturliga fuktbalans."
Bra att ha på resa men en lite småtråkig produkt i boxen.

Överlag tycker jag att det är en väldigt värdefull box. Jag gör naturligtvis misstaget att se vad alla andra fått i sina boxar och dreglar över färgglada lack och läppglans från Illamasqua. Jag hade också gärna lagt vantarna på en BB-cream och volympudret från Maria Nila hade jag nog testat på stående fot. Men jag är ändå nöjd. Jag har någonstans accepterat att det kommer att vara såhär eftersom boxarna är olika. Det var roligt att få både mascara och nagellack och det ska bli intressant att se vad hårprimern kan göra för min risbuske!

21 kommentarer:

  1. Hej!
    Haha läste precis ditt inlägg och kom på mig själv med att tänka likadant som dig ''Överlag tycker jag att det är en väldigt värdefull box. Jag gör naturligtvis misstaget att se vad alla andra fått i sina boxar och dreglar över färgglada lack och läppglans från Illamasqua.''

    Det känns ju alltid som alla fått bättre saker än en själv! :P Jag fick dock Illamasqua lipgloss i röd färg som jag absolut inte passar i :( Om du är intresserad kan vi alltid byta :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hej Isabelle, jag kan byta Illamasqua lipgloss med dig, jag testade mitt på handen och det var alldeles för ljust för mig så vi kan byta du får mitt nudefärgade så tar jag gärna ditt röda.

      Kram Emma

      Du når mig på mirjana4@msn.com

      Radera
    2. Härligt tjejer! Byteshandla på!

      Radera
  2. Verkar som de flesta fått boxen utom jag :-( Hoppas den dyker upp på onsdag

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag har sett att det fortfarande är många som inte fått boxen. Glossybox facebooksida är full av sådana kommentarer, så du är inte ensam. Den kommer nog på onsdag! Jag förstår att det är trist att vänta, speciellt när man ser andra som fått den.

      Radera
  3. Nice!
    Jag har inte heller fått min box än :/

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jag är nöjd :) Jag hoppas din kommer på onsdag!

      Radera
  4. mycket bra grejer i boxen denna månad :) vi fick verkligen olika innehåll! men det är väl en dagkräm från l'oréal du fått? inte ett serum? :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha, men gud du har ju rätt! Jag bara skrev av lappen jag fick. Där står det serum! Det är klart att det är en dagkräm. Vilket serum skulle komma i en så burk liksom? Vad skulle jag göra utan mina läsare ? :)

      Radera
  5. Bra box! Jag är också supernöjd :) Denna månaden verkar i princip alla vara supernöjda med sina boxar! :) Härligt!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt att du är nöjd, den ser riktigt fin ut den med! Jag har tyvärr sett rätt många som är missnöjda också. Trist. Jag undrar om Glossybox skulle komma runt problematiken med många missnöjda om man inte gjorde boxarna så olika, utan bara anpassade samma produkter efter profilerna? Alla får samma nagellack/kajal men i olika färger, eller alla får samma schampo men anpassat till den hårkvalitet man angett. Jag vet inte.

      Radera
  6. Oj, den var helt olik min box och jag är ändå supernöjd med min :) Det är bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Din box ser urfin ut! Verkligen!

      Radera
  7. Hej! Jag fick det knalligt rosa nails inc-lacket om du skulle vilja byta det mot det musgråa :) Fick även Maria Nila-pudret om du vill byta det mot något annat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det kan jag absolut tänka mig. Jag mailar dig!

      Radera
  8. Jag har fått nagellacket i Notting Hill Gate (det rosa) - hör dig på tina[@]viktbloggerskan.se om du vill byta! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt! Det lacket så väldigt fint ut! En byterska hann före med fråga så jag kollar av där först :)

      Radera
  9. Den där boxen ser riktigt härlig ut! Har sett dom senaste boxarna och ingen har lockat mig, kanske borde testa denna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Klart du ska testa! Det är ingen uppsägningstid så du behöver ju inte betala för fler boxar än du vill ha/testa! :)

      Radera
  10. Är du kanske intresserad av mitt Illamasqua intense lip gloss i färgen Temper? :) Byta mot nåt..?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hm, undrar vad vi skulle kunna byta med... Skulle du vara intresserad av Eyeko Fat Stick i Petrol? så jäkla nice formula på det. Petrol är inte min färg however...

      Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!