torsdag 15 mars 2012

Öppet brev till Glossybox


Kära Glossybox,

Jag älskar er. Och jag ogillar er. Och älskar er.
Ni vet den där krämen jag fick i min box senast? Babor-krämen med världens längst namn?
Den är fantastisk! FANTASTISK! Så nu är jag kär i en kräm som kostar över tusen spänn per burk. Tusen! Aldrig i mitt liv kommer jag att kunna ha råd med denna un-der-bara kräm. Vad ska jag ta mig till tycker ni? För sanningen är att jag har inte använt den speciellt länge och ändå är förändringen högst påtaglig. Huden är silkeslen och faktum är att några av de där "fina linjerna" nästan ... inte ... syns ... längre. Alltså på riktigt!

Så vad tycker ni att jag ska göra nu då? Vavavava?

Allvarligt talat. Det här är den lyxigaste krämen jag haft i mitt ansikte, någonsin. Huden har varit lite vintergrinig så jag blev glad över att få både mask och kräm i min box. Men jag har inte ens hunnit till masken. Krämen gjorde allt på egen hand.

Så nu tar jag så liiiiite jag bara kan av krämen varje gång för att den ska räcka yttepyttelite längre. Jag kommer typ att gråta när den tar slut.

Jag älskar dig Babor. Och er Glossybox. Och ogillar er.

Så tack då.
vänliga hälsningar
/Tove, Ytliga saker


P.S. Nu när jag ändå har er på tråden så vill jag bara säga att jag tycker jag var lite orättvis i mitt första intryck av februariboxen, som var åt det besvikna hållet. Men det var kanske inte så konstigt. I boxen låg framförallt stilrena små burkar. I januariboxen låg bland annat glittrande rött nagellack, skimrande petrolblå skugga och en stor, cerice och väldoftande duschgel. Men nu gillar jag allt i februariboxen. Okej, inte mascaran. Den var riktigt dålig faktisk. Torr som fnöske, liten effekt och den lilla effekt som blev låg ganska snart under ögat i stället för på.

Men håroljan. Håroljan som jag först blev lite blahablaha över tycker jag väldigt mycket om nu. Den luktar lite pepparkaka och gör mitt hår mjukt och glansigt. Yummie.

Rengöringen från Dermalogica är också underbar. En liten liten plutt av rengöringen räcker till hela ansiktet, som efteråt inte känns det minsta stramt. Detta trots att ansiktet känns väldigt väl rengjort, inte ett spår av smink kvar.
D.S

P.S.S
Det är väldigt roligt att upptäcka nya märken och produkter som man tycker mycket om. Nästa gång ska jag upptäcka något billigare.
D.S.S

8 kommentarer:

  1. Haha! Gud så roligt! Jag var på G att skriva nästan exakt samma typ av inlägg om Muradkrämen jag fick i min box. Den kostar 1125:- och jag älskar den- vafan!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ha ha, men eller hur :) Jag är faktiskt på håret att köpa den här svindyra krämen ändå. Fick precis löneförhöjning. Så kanske kanske, men förmodligen inte. Jag är liksom för snål... Men kanske. Men nej, förmodligen inte. Men kanske. Kanske. Eller nej. Fast kanske.

      Radera
    2. Haha! Har du kollat engelska webshoppar? Min kostade några hundralappar mindre på lookfantastic- så man vet aldrig. Men det är klart dyrt ändå. Och jag har fan högar med kräm. Men en dag. EN dag. Kanske.

      Radera
    3. Jepp, jag har kollat, och det är samma där - några hundralappar billigare. Jag tror det billigaste jag hittade var för 800. Inte omöjligt för min del, så pass fantastisk var den. Jag blir ju nyfiken på Murad-krämen också, som du gillade så mycket!
      Jag har en del riktigt stora utgiftsposter framför mig kring skärmflygningen, men efter det ska jag sätta mig ner och titta på min ekonomi för att se vad den tillåter :)

      Radera
  2. Jag gillade mascaran.

    Skicka hela namnet på krämen så ska jag se om inte jag fick samma. Då kan du ta min isf.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du skämta mig aprilo? Är du säker? Ska du inte testa den då, för den ÄR verkligen makalös!
      Inte för att verka otacksam (för jag blir överlycklig) men vet du var du ger bort i så fall?
      Den här är det jag menar:
      http://www.glossybox.se/dr-babor-derma-cellular-collagen-booster-cream

      Radera
  3. Håller med dig till fullo! Är superkär i just den krämen, den är fantastisk!!! Doftar underbar och jag riktigt känner hur den förvandlar min hy till ett jämnt och fint silkestyg... Undar om man kan få glossy box att skicka en liten burk i varje box framöver.... Hade varit perfekt... =)

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja! Det är det minsta man kan begära när de ha förtrollat oss med den här krämen! En liten burk varje månad.
      Och du har helt rätt. Att hyn blir till ett "jämnt och fint silkestyg" är verkligen spot on. Aaah. Babor my Babor.

      Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!