måndag 30 april 2012

Glossybox April

Den här boxen har jag verkligen sett fram emot eftersom den bland annat innehåller vinnare och nominerade från Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2012. Och jag är inte besviken. Det är verkligen mycket innehåll för pengarna den här månaden! Jag ber om ursäkt för att jag inte lyckas vara stadig på handen...
Lernberger Stafsing Preparing & Protecting Primer Vinnare av Årets stylingserie
"En varje-dag kur full av näring för alla hårtyper. Den reder ut och förbereder håret för styling samt ger en fantastisk glans. Extrakt av vit tryffel bevarar fuktbalansen."
Mitt hår är lite missnöjt efter all skärmflygning. Kanske kan det här hjälpa till, även om jag i så fall inte tror att det är den vita tryffeln som blir räddaren i nöden. Det ska bli intressant att testa det här märket som vann flera kategorier i Swedish Beauty & Cosmetics Awards. Från ingenstans känns det som. Jag fick också med prover på Volume Schampo & Conditioner från samma märke.

L'Óreal Paris Youth Code Serum Nominerad inom Årets ansiktshudvård under 275 kr
"Detta fräscha lätta serum är berikat med fuktgivande hyalonsyra och innehåller glycerin för att ge huden lyster och mjukhet. Absorberas snabbt och jämnar ut."
Det känns verkligen generöst att få en fullstor burk av det här serumet. Jag är alltid på jakt efter ett bra serum. Jag älskar den billiga varianten från Lumene men ogillar verkligen den riktigt dyra Repairwear Laser Focus från Clinique. Så prislappen är verkligen ingen garanti för framgång. Ska bli spännande att se hur den här placeras sig.
Som en läsare mycket riktigt påpekade så är det ju faktist inte serumet jag har fått, utan en dagkräm från samma serie. Blindstyre. Jag läste vad som stod på produktkortet och kollade inte så mycket på burken. Enligt Glossybox har det blivit feltryck. Shit happens. Den får stå i kö ett tag bara.

Oriflame Beauty Wonder Lash Intense Mascara Nominerad inom Årets mascara under 185 kr
"Intensiv svart mascara som ger vacker volym, längd och en böj som öppnar upp ögonen. Innehåller kolsvarta pigment som gör fransarna dramatiskt svarta."
Kul med mascara! Det är roligt när det är kosmetika i boxarna och den här såg intressant ut. Borsten har långa borst på ena sidan och korta på den andra och formulan verkade tunn. En ovanligt intetsägande hylsa dock. Går knappt att se texten på den. Jag undrar varför man gör den så skittrist? Hur som helst kommer mascaran att testas omgående!

Nails Inc Nail Polish
"Nails Inc är Englands mest omtalade och uppskattade nagellacksmärken där alla nagellack är döpta efter kända platser i London. Nyhet i Sverige!"
Aah, älskar när man får nagellack. Nu gillar jag generellt inte så här bleka färger, men jag får skylla mig själv som har angett i min kundprofil att jag inte vill ha färgglatt smink. För jag antar att det är det de har gått efter. Jag minns inte om det fanns en separat fråga för nagellack, jag skulle aldrig in a million years ha fyllt i neutrala färger på naglarna i så fall. I början fick jag petrolblå ögonskugga, något som inte är min grej, så då ändrade jag till neutrala färger gällande kosmetika. Få ta en funderare på hur jag ska ställa in det där, det kanske ändå är roligare att få tokiga saker än tråkiga saker. Jag har (naturligtvis) snabbtestat lacket och det är inte så pjåkigt ändå. Färgen är ganska elegant, men vattning i färgen. Formulan är lite seg, men torkar relativt snabbt och är väldigt glansigt. Lite både och med andra ord. Inte riktigt min färg, men det var ändå på tiden att testa något annat än orange och korall :) Nails Inc är inte en nyhet för mig, men detta är första gången jag testar det själv. Jag skulle gärna testa någon annan färg, bleka cremelack är för det mesta svårmålade och säger inte så mycket om märkets lack i övrigt.

Natuvive Lemongrass Fresh Shower Gel
"Uppfriskande duschgel med citrongräs och konditionerande Panthenol. Rengör milt för bevarande av hudens naturliga fuktbalans."
Bra att ha på resa men en lite småtråkig produkt i boxen.

Överlag tycker jag att det är en väldigt värdefull box. Jag gör naturligtvis misstaget att se vad alla andra fått i sina boxar och dreglar över färgglada lack och läppglans från Illamasqua. Jag hade också gärna lagt vantarna på en BB-cream och volympudret från Maria Nila hade jag nog testat på stående fot. Men jag är ändå nöjd. Jag har någonstans accepterat att det kommer att vara såhär eftersom boxarna är olika. Det var roligt att få både mascara och nagellack och det ska bli intressant att se vad hårprimern kan göra för min risbuske!

fredag 27 april 2012

Vichy Lip Stick spf 30

Äntligen ett cerat med hög spf som jag pallar att ha på mig. Det här var min bästa vän under skärmflygningen!


Vichy Capital Soleil Lip Stick SPF 30
Rek. pris 115:-/4,7 ml


Om jag vill skydda läpparna mot solen till vardags så bär jag helst ett läppglans med spf. Min favorit är IsaDoras Smooth 'n Shine med spf 12. Jag har också ett melondoftande spf-cerat som överlevt från min båtluff i Grekland. Men om jag behöver ordentligt skydd så vill jag ha ett ett renodlat solstick. Det var inte tal om att springa runt i läppglans under skärmflygningen liksom.

Vichys solstick är ovanligt osmetigt för att vara ett solstick för läpparna, faktiskt riktigt skönt. Man blir däremot ganska vit om läpparna och jag hade föredragit att inte se ut som jag precis kom från åttiotalet, men hey - det funkar. Läpparna är mjuka och skyddade. Luktar gott gör det också.

Jag upplevde det som ganska drygt, men jag ville smörja om rätt ofta. Priset är lite högt för den här raringen, men hittar jag inget lika bra för en mindre slant så kommer jag att stanna med Vichy Lip Stick. Jag har testat en hel del solskydd för läpparna utan att hitta något jag trivs med, jag får ont i halsen av de flesta. Och den gula klassikern från Nivea som så många verkar tycka om klarar jag tex bara inte av, jag blir torrsmetig om läpparna. Iieesch. Nej, jag är Team Vichy on this one...

onsdag 25 april 2012

Vichy Sololja spf 40

Den här härliga oljan kommer på min tredjeplats!

Vichy Capital Soleil Sololja SPF 40
Rek. pris 185:-/125 ml


Den här oljan ska man inte ha i ansiktet. Det blir way too kladdigt, och den absorberas inte in hur länge jag än väntar. Men på kroppen, dess egentliga arbetsområde, sjunker den in och resultatet är som siden. Huden känns skön och hälsosam. Jag älskar verkligen hur den känns och jag kan inte hjälpa att jag går och känner mig på underarmarna hela tiden. Gott luktar den också! Ska jag ligga och steka på en strand i sommar kommer det här att vara mitt första val.

Jag har däremot inte riktigt kommit överens med sprayfunktionen än. Den är lite trög och när jag väl trycker tillräckligt så skvätter det rätt duktigt. Jag har några gardiner i köket som inte är glada för tillfället...

Oljan innehåller inga parabener och ska, sin parfym till trots, passa även känslig hud. Jag behöver väl inte tillägga att man inte blir vit av den här va? :) Man blir inte heller flottig/blank på kroppen, men en fin lyster får man allt.

Jag gillar verkligen den här på kroppen, och kanske kan de riktigt torrbollarna försöka sig på att ha den ansiktet också, men dit når den inte för min del. Där kommer jag att ha mina vänner från första och andra plats istället.

måndag 23 april 2012

OPI - I Mainly Eat Lobster

Tada! Det här lacket har jag velat ha ända sedan det kom med OPIs Touring America-kollektion 2011: I Mainly Eat Lobster. Nu plockade jag upp det på Tradera och jag är en happy camper. Detta är mitt bästaste knalliga korallack. Det är lättlackat, trots att det skirt - jag trodde det skulle bli randigt. Icke. Jag är också väldigt förtjust i det svaga guldskimret som hindrar lacket från att se ut som ett traditionellt cremelack. Lacket klassas som ett skimmerlack, men skimmret är inte framträdande, ärligt talat syns det bara om man verkligen verkligen tittar efter. Men fint är det.

Här målat i tre lager med IsaDora Second Nail som underlack.





För tillfället hoppar jag över närbilder då naglarna inte riktigt tål det.

söndag 22 april 2012

La Roche-Posay Anthelios Fluide Extreme Lätt Creme 30/50+

I det här inlägget tar jag upp syskonen från samma linje. De beter sig likadant och det enda som skiljer dem åt är spf:en.
Dessa innehar andraplatsen i min genomgång av solskydd och är en produkt som jag använde när jag skärmflög.


La Roche-Posay Anthelios Fluide Extreme Lätt Creme SPF 30 / SPF 50+
Rek. pris 185:-/50ml


Solprodukten som rubriceras som "lätt creme" från La Roche-Posay Anthelios är verkligen en lätt creme. Extremt lätt. Det är snarare en mjölk. Den är väldigt tunn och jag är glad att förpackningen har en smal pip att dosera med. En stor öppning hade varit svår att hantera.
Appliceringen blir lite knepig. Missförstå mig rätt, den är verkligen enkel att lägga på, och skön är den också, men det är lite svårt att veta hur mycket man ska ta på: man får ju ofta höra att vi stryker på för tunt, och med en kräm är det enkelt att lägga på tjockt, men den här mjölken kan jag egentligen bara stryka på som den är. Kanske är det meningen att man ska stryka på flera gånger i stället? Jag vet faktiskt inte.

Den försvinner inte omedelbart på huden, men det är ändå stor skillnad mot de "vanliga" solkrämer jag använt i alla år. Den här får en mer "puderfuktig" finish utan att kladda. Den blir inte helt torr, men jag känner mig inte orolig för att håret ska fastna eller att tröjan ska bli fläckig. Jag märkte dock att flygjackan har en vit kant längts upp vid halsen, den som ligger mot hakan. Men då ska ni veta att jag hade den många, många timmar i flera dagar under extrem utsvetttning. Det är alltså långt ifrån normal användning.

Jag blir något ljusare ansiktet, men inte vit. Den bör dock appliceras framför en spegel. Jag såg mina flygkamrater låna produkten och lite klumpigt smörja in sig i flygbacken. De blev vita. Lägg lite tid på appliceringen så försvinner det. Jag blir en aning glansigare, men i huvudsak tycker jag att den blir ganska matt ur solkrämsperspektiv sett och den går alldeles utmärkt att sminka över med mineralfoundation ganska direkt efter applicering, något som skulle ha varit mycket svårt om den varit blank.

Produkten är parfymfri men luktar inte sådär fadd som en del oparfymerade krämer kan göra, den luktar nästan ingenting alls, och det lilla doft som finns är behaglig. Den innehåller inga parabener, är vattenresistent och innehåller thermalskt källvatten. Den passar för normal och kombinerad hud, och är även lämplig för de med mycket känslig/solintolerant hud.

Trots att jag spenderade hela dagar i stark vårsol vid havet kändes huden bra på kvällen. Den såg fräsch ut och kändes inte tilltäppt trots det höga solskyddet. Jag applicerade krämen tre gånger under dagen och den eventuella lilla rodnad som uppstod tror jag framförallt hade skapats av många timmars blåst. Jag är fortfarande lite fundersam på hur tjockt man ska bre på krämen/mjölken, den går ju som sagt inte att lägga så tjockt pga sin konsistens så jag använde framförallt 50+ för att slippa tänka på att jag skulle bränna mig.

Om man bara lägger lite spegeltid på appliceringen är den här i princip osynlig och känns heller inte nämnvärt på huden. Den känns trygg att ha i solen och detta är definitivt den jag kommer att välja när jag behöver en väldigt hög spf i ansiktet. Det kan inte vara många spf 50+ som är så här osynlig och skön i ansiktet.

torsdag 19 april 2012

Too Faced Summer Eye Swatches

Äntligen har den landat hemma hos mig: Too Faced Summer Eye! Snabbt som attan bjuder jag på en swatch:







Som ni ser är det ganska dåligt tryck i de större skuggorna på vänsterkanten. Dessa ska nog framförallt ses som highlighters under ögonbrynet, något som de traditionellt medföljande sminkorten också skvallrar om. De har däremot jättefint glitter för de dagar då man inte är så intresserad av mycket färg, men ett klädsamt glitter med svag pigmentering.

Jag tycker paletten är enormt fin. Jag älskar de gula, rosa och koralliga färgerna. Jag som gillar IsaDoras trio Funky Roses men är lite besviken på dess pigmentering och hållbarhet, kan nog mycket väl ha hittat en ny bästis i Summer Eye. Jag tyckte det var lite tråkigt att den gröna Mermaid var gråare än jag trodde, den är mer khaki/militär-ish på huden än grön. Och kanske hade man kunnat byta ut en av de bruna mot något annat än just..en till brun. Men i det stora hela är jag jättenöjd!

Och alltså vadå "sommar", den här åker på i morgon!

Summer Eye kostade mig 329 kronor hos Beauty Planet. Jag beställde samtidigt Lancômes Hypnôse Precious Cells för 269 (i ultrabehov av ny mascara). Och så var det fraktfritt. Yay!

Fukträddaren i nöden!



Jag vill i all hast slå ett slag för Lumenes Arctic Aqua 2 in 1 Skin-Perfecting Moisture-Booster (phew!). Jag gillar den dömycket och när jag hade en hel vecka med skärmflygning kom den verkligen till användning. Efter långa dagar i stark sol och hård blåst med mycket svett så kändes ansiktet lite .. trött. När jag äntligen orkat släpa mig in i duschen på kvällen använde jag alltid den här efteråt i ansiktet innan jag applicerade min vanliga kräm. Huden ba: Slurp! Tack! Den känns skönt kylande och lugnande och som att ansiktskrämen tas upp bättre. Den fräschar upp ansiktet utan att bråka med huden. En favorit!

Kostar 139 kronor på tex Kicks eller Åhléns.

Så här skriver Lumene om produkten:
Omedelbart återfuktad, vacker hud. Den innovativa gelkonsistensen hos denna multifunktionella produkt återställer omedelbart hudens fuktbalans och bidrar till att reducera fina linjer som beror på att huden är yttorr. Ger huden en mjuk, silkeslen känsla och utjämnar hudens yta till en perfekt bas för makeup. Innehåller ny Naturligt Återfuktande TeknologiTM: en unik sammansättning av rent, nordiskt källvatten med hög mineralhalt och naturlig hyaluronsyra. Över 90 % naturliga ingredienser. 35 ml.

onsdag 18 april 2012

Vichy Solcreme Dry Touch spf 30

Första recensionen ut är faktiskt en av mina absoluta favoriter out of the bunch och dessutom efterfrågad i kommentarerna, så here it goes:

Vichy Capital Soleil Solcreme Dry Touch SPF 30 

Rek. pris 160:-


Dry Touch är en tunn kräm som glider på lätt och "försvinner" i princip omedelbart. Huden blir inte det minsta kladdig, knappt ens fuktig, och den går omedelbart att sminka över. Ansiktet blir absolut inte vitt, men något ljusare. Jag vill höja en varningens finger angående appliceringen. Gör inte misstaget att lägga ut små duttar med kräm på olika ställen i ansiktet för att sedan stryka ut. Den hinner torka och det blir svårt att smeta in. Stryk istället på vartefter - då blir resultatet det bästa. Hinner den torka i små duttar så blir det lätt de där vita små rullade sakerna över ansiktet. Not fancy. Man får jobba lite snabbt helt enkelt.


Jag är osäker på hur den upplevs för någon med torr hud, jag har kombinerad fet hud och för mig känns det som jag använt blotting paper i ansiktet. Helt underbart eftersom jag är van vid att solkrämer bara ytterligare späder på den feta känslan, framförallt i pannan. Jag kan t o m tänka mig att ha den under min make up när jag absolut inte vill bli blank, för det här höll i sig hela hela dagen. Till och med de dagar då jag inte smörjde in mig mer än på morgonen så kände jag samma sköna torra yta på kvällen. Detta torde bero på att den innehåller silicia och majsstärkelse som absorberar överflödig talg.


Det här är den kräm jag skulle välja om jag går på stan. Den är helt och hållet matt. Det är också den kräm jag skulle välja om jag inte hade någon spegel när jag smörjer in mig och behöver se presentabel ut. Den lägger sig snyggt över huden helt enkelt. Egentligen finns det inget tillfälle då jag inte skulle välja den förutom när jag behöver ha högre solfaktor.


Doften är svag och fräsch. Den är vattenresistent och har fotostabila filter, vilket innebär att den inte bryts ner av uv-strålarna efter en kort stund i solsken. Den innehåller även antioxidanter som ska ge ett extra skydd mot fria radikaler. Krämen är fri från parabener och innehåller thermalskt källsvatten. Om jag ska jag vara ärlig så är det här saker som jag mest rabblar, jag kan varken bekräfta eller dementera dessa effekter och vad de egentligen gör eller betyder på riktigt kan jag inte svara på, jag vet bara att den är fett skön i ansiktet!


Jag älskar att den knappt känns på huden i motsats till så många andra krämer som gör dig blank, fet, vit, you name it. Den här känns fräsch och jag rekommenderar den till alla som är less på solkrämer som aldrig torkar in ordentligt.


Jag kommer att att använda den om och om igen och definitivt köpa en ny när den här är slut. Detta därför att: 1) Prislappen är rimlig. 2) Jag har absolut ingenting att klaga på vad det gäller själva solskyddet. Min hud har varit lugn och fräsch efter att ha varit i solen i varierande mängd. 3) Den är riktigt skön och matt i ansiktet.

Det här är numera min go-to-spf måste jag erkänna.


tisdag 17 april 2012

Swapeti-swap!

Jag har verkligen tänkt massor med gånger att jag borde ha en swap-ruta någonstans på bloggen. Typ byteshandel alltså, på ren svenska.

Alldeles nyligen bytte jag till mig nagellack från Mirjam och en foundationpensel från Fröken Rosa. Titta så fint! Saker som någon annan är less på, ogillar eller bara använt klart ger nu glädje till en ny ägare. Jag menar hur fint är det inte? Liksom på en etisk, värdslig och miljövänlig nivå? Urfint! Istället för att bara stå och damma så kan ju sakerna används av någon som uppskattar dem! Yay, byte!


Jag vet inte riktigt hur jag skulle lösa det rent praktiskt på bloggen, för det är inte så att det finns femtio lack som bara väntar på en ny ägare här hemma, men några finns det allt. Tills jag har kommit på något bra så kan ni alltid alltid hojta eller fråga om olika lack. Speciellt om jag inte verkar superimponerad av dem själv. En persons tråklack kan vara en annans älskling ju!

måndag 16 april 2012

Lite shopping hos Allice.se

Häromveckan hade Cecilias nätbutik Allice.se 30% rabatt på ett nagellack som jag suktat efter bra länge, nämligen det underbart koralliga Girls just want to have fun från Deborah Lippmann. Jag passade också på att klicka hem två läppstift från Wet n wild. Jag har hört och sett mycket gott om deras Silk finish lipstick och med tanke på priset (49 kr/st) är det ju ingen sak att prova ett par stycken. Och de är GULD I tell ya! Jag kan ännu inte uttala mig om hållbarheten då jag bara testat dem lite grann, men så himla sköna på läpparna. Som SMÖR! Och så rikligt pigmenterade! Jag är glad att jag köpte två på en gång.







Och alltså nagellacket. I love it. Äntligen är det mitt. Såg det hos June alldeles nyss också. Så fint.


Leveransen kom väldigt snabbt tillsammans med en handskriven hälsning och lite snask. Trevligt :) Hon har ofta 30% på enskilda godsaker. Gilla Allice på facebook för att se dagens erbjudande!

söndag 15 april 2012

OPI - Strawberry Margarita


Idag blir det bara en enda bild på det lack jag vill visa upp. Mina naglar är i fruk-tans-värt tillstånd efter flygveckan. Så titta inte så mycket på naglarna utan på den underbart varma och knallrosa Strawberry Margarita från OPI som jag ropade hem på Tradera nyligen. I like! Till och med på mina kadaver till naglar täckte den fint och hyfsat förlåtande.


Recensioner på solskyddsprodukter coming up!


Framöver kommer det att komma ett helt gäng med recensioner på solskyddsprodukter från Vichy och La Roche-Posay.

En del har normaltestats medan andra har extremtestats. Detta har gjorts dels av mig när jag skärmflyger och dels även av min snowboardåkande bror som har tagit sig tid att testa några produkter nere i Alperna. Några av recensionerna kommer därmed att handla om det vanliga: hur de känns på huden, hur de luktar, kladd/inte kladd, hur går de att sminka över osv. Medan några även innefattar hur de reagerar under extrem exponering och ansträngning. Samt naturligtvis hur jag/vi upplevt själva solskyddet :)

Nedan följande är de som kommer att recenseras, hojta om det är någon ni vill läsa om först, annars kommer de i lite godtycklig ordning för att sedan sammanfattas och favoriter utses. (De korta beskrivningarna nedan kommer från pressmaterial och är inte sammanfattande åsikter från min sida.)

La Roche-Posay - Gele spf 20: För sport och aktiv livsstil. Snabbabsorberande gelé, känns inte fet på huden. Extra vattenresistent.

La Roche-Posay - Creme spf 30, 50+: För normal/torr hud. Återfuktande creme som smälter på huden. Gör inte huden kladdig eller vit.

Vichy - Creme spf 30: För alla hudtyper, även känslig hud. Lätt, mattgörande formula med silicia.

La Roche-Posay - Lätt creme spf 30, 50+: För normal/kombinerad hud. Ultralätt och flytande - märks knappt på huden. Gör inte huden kladdig eller vit.

Vichy - Olja spf 40: För känslig hud. Sololja med högt skydd. Gör huden silkesmjuk.

Vichy - Creme spf 50+: För normal till torr hud. Effektivt skydd mot UVA- och UVB-strålar med vitaminer och polyfenoler för en verkan mot fria radikaler.

Vichy - Lip Stick spf 30: Vårdar och skyddar den känsliga huden på läpparna.

torsdag 12 april 2012

H&M - No Mambo Jambo

No Mambo Jambo var ett lack jag fick med på köpet när jag köpte ett helt annat lack på en tradera-auktion. Lite sådär på random så testade jag det en dag och jag tyckte faktiskt om det. Kanske inte en ny favorit, men jag blev väldigt förtjust i lackets skimmer och formulan gled på som en dans (gled på som en dans, man kan nog inte säga så egentligen, nej). Inget att klaga på.






tisdag 10 april 2012

Jag är tillbaka! Typ.

Yo! Jag är tillbaka! Med några färre muskelfunktioner och en hel hög hudförändringar. Det har varit en tuff vecka men också helt jävla fantastisk samt med resultatet att jag fick mitt certifikat i skärmflygning. Yay!

Det var också en vecka där perspektiven ganska snabbt försköts. Eventuella funderingar på att bära OPIs Fly som en rolig twist när jag flög första gången försvann ganska snabbt när jag insåg att inte en enda nagel var kvar. Typ. Jag var inte ens speciellt intresserad (eeek!). Vi får väl se hur lätt eller olätt jag hittar tillbaka till bloggandet och lackandet helt enkelt.

Hur som helst så hårdtestade jag en hel hög med solprodukter under flygveckans många många soltimmar vid havet (och över havet) och jag har två solklara (ha) favoriter. Recensioner kommer så fort jag slutat använda Voltaren som hudkräm och kan stänga en vanlig dörr utan att få kramp i armen.

Hej hej, puss puss, ses snart.

söndag 1 april 2012

Är utflugen!

Mina vänner. Nu blir jag borta en vecka och skärmflyger. Om inget oförutsett händer är jag tillbaka efter påsk. Kanske kan jag inte hålla mig borta och hör av mig från Österlen, men annars ses vi efter påskäggskoman (eran då). Länka gärna till några fina påsknaglar om ni hittar/har några! :)

Kram och puss och hej! Och Glad Påsk!


China Glaze - Fast Track

Fast Track är det andra lacket jag köpte ur Hungerspelskollektionen från China Glaze, och är ett taupefärgat lack med ett fint guldglitter. Det är lågmält och chict samtidigt som det är glammigt med sitt glitter. Så klart hade jag det när jag såg Hungerspelen på bio härmodagen ;)

Här i tre lager med CND Toughen Up som underlack och Seche Vite som överlack. Klicka för att förstora och se glittret ordentligt.







Fast Track är vansinnigt lättmålat och man kan verkligen välja hur många lager man vill ha. Ett går bra. Tre går bra. Allt beror egentligen på hur mycket glitter man vill ha. Jag stannade vid tre.

Det här är verkligen en ny favorit. Det passar liksom till det mesta. Nej, det är ju inte speciellt färgstarkt, men det är sofistikerat och sparsmakat i all sin skimrande elegans. Glittret är så pass fint att det lutar åt holo-lack. Utan att tippa över naturligtvis, glittret är bara i guld, men det ger lacket djup och gör det intressant.

Äntligen ett fint taupelack i min samling. Och äntligen ett fint guldlack, för lite på håll så är det mest guldet man ser. Mycket fint.