söndag 2 september 2012

Glossybox Augusti

Månadens glossybox trillade in här i veckan men jag har inte fått till inlägget förrän nu - något som inte är helt tokigt. Produkterna får växa lite på en och det första intrycket kan komma att justeras lite. Inte för att jag kommer att komma med några regelrätta recensioner på produkterna, men jag märkte att jag dynggillade två grejer i boxen som jag inte trodde jag skulle vara så imponerade av.
Aaaaanyhow, så här såg månadens box ut:

Weleda Body Lotion Sea Buckthorn. Jag har generellt väldigt dålig användning av de små hudkrämerna som man får i lite olika sammanhang. Jag tycker inte man hinner få en bra uppfattning om hur de fungerar och det är för lite för att ta med på resa. Jag har däremot sett på några andra bloggar hur fantaaaastisk krämen från Weleda är, så kanske går det att få en ordentlig uppfattning om den här lilla tuben ändå. Luktar som någon drink, lite fruktigt, lite beskt.

Bare Minerals SPF 15 Foundation & Travel Size Brush Light. Den här får jag vänta med att testa. Helt enkelt för att jag inte är speciellt "light" i huden än på några veckor. Lite fundersam på hur användbar den lilla pluttborsten kan vara?

Glossybox Lipstick Glossy Pink. Jag älskar det här. Färgen passar mig jättebra och jag tycker det är riktigt skönt att bära. Jättejättefint. Jag har sett att glossyboxgruppen på Facebook har en hel hög med de här ute för byte. Ska se om jag inte kan byta till mig något till, för det här kommer jag nog att använda upp! Det enda jag inte gillar är lukten som är lite dammig och gammal.

Jelly Pong Pong Lip Frosting Irish Cream Pavlova. Mon dieu vad jag gillar! Så himla fin färg och det luktar ju mumma! Något svårt att applicera - fine, men jättefint. I love it! Färgen stannar faktiskt kvar riktigt länge.

Maria Nila Stockholm Kolorit Ocean Spray. Maria Nila är ett märke som jag verkligen gillar. Den här sprayen luktar väldigt gott, jag är lite osäker på hur mycket jag kommer att använda den under hösten dock. Efter sommarens alla vedermödor känns det som jag längtar efter ett mjuk och välmående hår i motsats den lite frasiga textur håret får av sådana här sprayer. Kan dock komma väl till handa vid styling.


Den här månaden är det de två läpprodukterna som välkomnas extra mycket, de kommer att användas flitigt!

8 kommentarer:

  1. Jag kan meddela att jag väldigt gärna vill byta bort mitt läppstift. Färgen var tok-fin men jag såg, utan att testa den att det blev för ljust för mig. Synd, för som sagt färgen var ju såååå fin :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack söta du! Nu verkar jag ha den stora turen att ha läppstiftet på väg hem till mig redan. Hoppas du fick Jelly Pong Pong också och att den passade dig bättre?

      Radera
    2. Åh vilken tur att du fick tag på ett! Jelly Pong Pong passade mig mycket bättre faktiskt :) Jag har lagt läppstiftet i min presentlåda. Nu har jag byggt upp ett lager med produkter som jag kan ge bort i present oc h det är ju toppen! :)

      Radera
    3. Verkligen! Jag har också en liknande låda - de kommer ofta till god användning!

      Radera
  2. Kul att se vad du fick i din box. Kika gärna in till mig och kolla in min. Kram Linda

    SvaraRadera
  3. Men då skickar jag mitt läppstift och Jelly Pong Pongen till dig, bara för att du är så söt :)

    SvaraRadera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!