måndag 3 september 2012

Månadens lyxshopping

När jag köpte ny mascara (jag använder ju bara åtta stycken samtidigt nu...) häromveckan så skulle jag även plocka på mig en ny fransböjare. Jag kom på det när jag stod i kassan på Kicks och bad expediten peka mig i rätt riktning. Jag skulle bara pipa iväg och plocka en sån för femtio spänn. Men klart hon ville sälja och visar den svindyra från Shiseido. För 240 spänn. Äh, tänkte jag och inser ju att fransböjare är ett av de viktigaste sakerna i min sminknecessär. Kan lika gärna lägga lite krut på den. Motsvarar den inte prislappen så slipper jag i alla fall dö nyfiken. Jag köpte den och yeah vad jag inte ångrar mig. Awesome!

Utseendemässigt påminner den mycket om H&Ms budgetvariant. Men i utförandet håller den en helt annan klass. Böjen blir inte bara finare utan håller mycket mycket längre och tyngs inte ner på samma sätt av mascara.
Love it!

H&M resp Shiseido

Shiseido resp H&M

Shiseido resp H&M

2 kommentarer:

  1. å den där är så braaaaaa! Jag har tappat bort min. Så klart :( Måste investera i en ny :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jamen alltså jaaaa! Varför varför VARFÖR väntade jag i nästan tjugo år med att köpa en sån här? Lavv it!

      Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!