söndag 2 september 2012

OPI - The "It" Color + jämförelse

Jag älskade ju Exotic Canaries från L'Oréal men var i princip gråtfärdig över formulan. Minns ni? Häromdagen traskade jag omkring på Åhléns och ögonen fastnade på OPIs The "It" Color och vid en snabb flaskjämföresle med L'Oréals flaska på andra sidan avdelningen insåg jag snabbt att det här måste jag bara ha. Så himla likt, och sedan när skulle OPIs formula gör mig besviken?

Well. Så fantastiskt var det faktiskt inte. Gult är ändå gult. Men jag bara älskar den här färgen. Messmör möter Fanta liksom. Awesome. Sedan att jag var en jäkla klant när jag skulle försöka låta färgen torka ordentligt är ju en annan sak....


Jupp. Lacket matchade min urinvägsinfektion. Jalla!


Jag var natuuurligtvis tvungen att göra en snabb jämförelse på naglarna. Och jag vet inte vad som har hänt mellan nu och då, men plötsligt kändes Exotic Canaries inte så svårmålat längre. Det var mindre tramsigt än The "It" Coulor och bättre täckning! Plus att jag nog faktiskt gillade nyansen och finishen (som var aningens geligare) något mer hos L'Oréal. Hrm. Ja ja. Spliting hairs.
OPI i fyra lager och L'Oréal i tre.


4 kommentarer:

 1. Åh va kul att titta in här och se att du skrivit en post! Alldeles för länge sen nu :) Hoppas du kommer recensera Glossyboxen som kom här i dagarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du tittar in hos den här latproppen till bloggare :) Och scrollar du bara ner något så ska du se att augustiboxen blivit omskriven!

   Radera
 2. Båda ser finfina ut! Alltid kul med jämförelser!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Takelitack :) Jag är också väldigt förtjust i jämförelser!

   Radera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!