fredag 30 november 2012

Glossybox november 2012


Månadens glossybox trillade in här i går och jag tyckte den var väldigt fin den här gången - rent utseendemässigt tyckte jag att den var tilltalande med sina bruna och rosa färger. Mysigt med det juliga papperet också! Däremot så tycker jag det verkar som om själva inpackningen har blivit slarvigare och slarvigare. Nog för att det är innehållet som räknas, men den lyxiga inpackningen är ju en del av hela grejen! Papperskruset som produkterna ligger i täckte knappt botten av boxen och snöret som håller i hop allting låg bara ditslängt vid sidan. Vichykrämen verkar dessutom ha fått sig en törn. Jag tror säkert att produkten i sig är välhållen, men man undrar ju vad som har hänt liksom?

Huuuur som helst, det här innehöll min box:

-Schampo och Balsam från Kevin Murphy.

-Den nylanserade Idéalia-krämen från Vichy. Den här har jag varit nyfiken på så jag är glad att jag får testa den. Förmodligen borde jag dock ha haft den för torr hud istf normal - och blandhy, speciellt nu under vintern.

-Lip Duo från Modelco. Modelco är ett helt nytt märke för mig. Läppglanset ser fint ut, men stiftet är inte alls min färg. Undrar om den kom i fler färger? Den här innehöll lipstick "Dusk" och gloss "Striptease".

-Chocomania Body Butter från The Body Shop. Känns mysigt juligt, men är inte riktigt min kopp te dock.

-Ett rouge från Glossybox. Det här är faktiskt den produkt jag tyckte allra bäst om i boxen. Jag har länge tänkt plocka på mig ett lite kallare rouge. Jättefint och riktigt bra pigmenterat.

Jag blir alltid lika förtjust när det är smink med i boxen. Det gillar jag verkligen. Likaså att få testa hudvårdsprodukter för ansiktet. Jag är dock som vanligt ganska ointresserad av hårprodukterna.
Heja smink och hudvård!

5 kommentarer:

 1. Intressant det där med papperskruset! Jag fick så mycket i en av mina boxar att det välde över när jag öppnade locket! Kanske fick jag ditt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, ja så kanske det är :)

   Radera
 2. Mitt var fint förpackat, nåt hände nog med ditt... :/
  Annars verkar du (liksom de flesta) fått samma som mig, fast med body buttret istället för den jäkla lilla ansiktsmasken jag fick, snåljåpar!

  Läppstiftet har jag bara sett en färg, däremot är den iaf sjukt mkt ljusare och bättre än den ser ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag testade faktiskt läppstiftet efter att du hade skrivit och det ÄR bättre än vad jag trodde. Fortfraand einte riktigt min nyans, men glosset var riktigt fint. Inte så välpigmenterat, men fint skimmer!

   Radera
 3. I have just downloaded iStripper, so I can watch the hottest virtual strippers on my desktop.

  SvaraRadera

Jag blir otroligt glad för era kommentarer och frågor så skriv skriv skriv!

För att det ska bli så ostökigt som möjligt så besvarar jag för det mesta era kommentarer här, i stället för på er eventuella blogg. Bara för å hållaihopet så att säga :)

Glöm inte att skriva vem du är!