fredag 30 november 2012

Glossybox november 2012


Månadens glossybox trillade in här i går och jag tyckte den var väldigt fin den här gången - rent utseendemässigt tyckte jag att den var tilltalande med sina bruna och rosa färger. Mysigt med det juliga papperet också! Däremot så tycker jag det verkar som om själva inpackningen har blivit slarvigare och slarvigare. Nog för att det är innehållet som räknas, men den lyxiga inpackningen är ju en del av hela grejen! Papperskruset som produkterna ligger i täckte knappt botten av boxen och snöret som håller i hop allting låg bara ditslängt vid sidan. Vichykrämen verkar dessutom ha fått sig en törn. Jag tror säkert att produkten i sig är välhållen, men man undrar ju vad som har hänt liksom?

Huuuur som helst, det här innehöll min box:

-Schampo och Balsam från Kevin Murphy.

-Den nylanserade Idéalia-krämen från Vichy. Den här har jag varit nyfiken på så jag är glad att jag får testa den. Förmodligen borde jag dock ha haft den för torr hud istf normal - och blandhy, speciellt nu under vintern.

-Lip Duo från Modelco. Modelco är ett helt nytt märke för mig. Läppglanset ser fint ut, men stiftet är inte alls min färg. Undrar om den kom i fler färger? Den här innehöll lipstick "Dusk" och gloss "Striptease".

-Chocomania Body Butter från The Body Shop. Känns mysigt juligt, men är inte riktigt min kopp te dock.

-Ett rouge från Glossybox. Det här är faktiskt den produkt jag tyckte allra bäst om i boxen. Jag har länge tänkt plocka på mig ett lite kallare rouge. Jättefint och riktigt bra pigmenterat.

Jag blir alltid lika förtjust när det är smink med i boxen. Det gillar jag verkligen. Likaså att få testa hudvårdsprodukter för ansiktet. Jag är dock som vanligt ganska ointresserad av hårprodukterna.
Heja smink och hudvård!

tisdag 27 november 2012

En enkel layering

Medan vi fortfarande hade en årstid med dagsljus gjorde jag denna enkla layering. Underst är ett alldeles vanligt helsvart lack från elf. Över ligger det fina effektlacket Opal från Zoya. 

En dag senare kompletterade jag med det matta överlacket från Depend. Detta är det matta överlack som jag gillar bäst av de jag äger. China Glaze Matte magic blir så väääldigt matt och mjölkigt. Scratch nails motsvarighet blir något mer halvmatt, men detta från Depend blir snarare sidenmatt och är därmed det jag gillar bäst.















torsdag 22 november 2012

Louboutain-naglar

När mina Bio Sculpture-naglar sjöng på sista versen tänkte jag passa på att testa en Louboutain-lackning när jag för en gång skull hade lite längd på naglarna. Jag har varit sugen på det ända sedan jag såg Adele på grammisgalan, men har som sagt aldrig speciellt mycket längd på de egna naglarna för att ens kunna testa.

Naglarna i sig ser ut lite hur som helst eftersom det var en elev som gjorde dem, men med tanke på att det var hennes första försök så gick det över förväntan. Dessutom inte mycket att gnälla på med tanke på priset: 150 spänn. Som hittat!

Hur som helst. På ovansidan har jag använt ett lilablått lack med svagt glitter från elf. På undersidan har jag använt China Glaze Hey Sailor.





tisdag 20 november 2012

Men alltså FÖRSTÅR ni?

Ja det gör ni. Ni är de enda som verkligen KAN förstå storheten i vad som precis har landat hemma hos mig.

Min underbara pappa kom hem från USA med de bästa presenterna jag kunde önska mig. SE BARA:


I bakgrunden ser ni Ciatés julkalander "mini mani month". Alltså SÅ himla underbart. Ett litet mininagellack bakom varje lucka. Gissa om jag är värsta barnungen nu? Jag slits mellan att faktiskt göra som man ska och öppna en lucka varje dag eller bara sprätta upp alla på en gång. Jag lutar åt att öppna en om dagen. To keep sanity intact liksom, det kan bli för mycket annars.

Asken till höger innehåller Ciatés Velvet Manicure i snygga Blue Suede! Så spännande!

De enskilda flaskorna är samtliga sådana som jag verkligen verkligen önskat mig. Från Butter London är det det korallrosa Trout Pout och det überlyxiga The Full Monty. Festglittrigt från Essie i form av Beyond Cosy från julkollektionen, mums. Samt OPIs The Spy Who Loved Me - ett givet jullack.

Helt fantastiskt. Jag vet inte till mig av glädje!



Nedan syns ett dåligt foto av vad kalendern innehåller :)



måndag 5 november 2012

Happy Birthday to mee!

Mamma vet hur man handlar födelsedagspresenter. Jag fick det underbara Marilyn från Diors julkollektion. Ett underbart "vuxet" lack i vackraste rött med fantastisk hållbarhet. På bilden är jag inne på dag fyra, dessutom efter en helg av utrensning och flyttning och det syns knappt på naglarna. Otroligt.
Och alltså...flaskan....